CinemaKlub

Dwayne Johnson és legújabb Disney-hősnője utálják egymást?

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 1. 12:23

Korábban már írtunk róla, hogy a stúdió legújabb blockbusterében Dwayne Johnson és Emily Blunt csábítanak minket egy gigászi utazásra. Most végre benézhettünk a készülő film forgatásába!

A „Jungle Cruise” címen készülő következő Disney-őrület miatt újra felpöröghetnek az akciósztár rajongói, hiszen ismét egy karizmatikus hős szerepében tetszeleghet, ráadásul Emily Blunttal az oldalán.

Ebben a történetben Johnson egy hajókapitányt alakít, aki egy különleges expedícióra visz egy testvérpárt (Emily Blunt és Jack Whitewall), hogy megtaláljanak egy titokzatos fát, aminek állítólag gyógyító ereje van.

A filmet jelenleg is forgatják, azonban a Disney gondolt egyet, és kiadott egy videót – benne a két főszereplővel –, amiben „bekukkanthatunk” egy kicsit a Jungle Cruise díszletei közé.

A szokásos rövid jelenetek, vagy éppen werkes háttérben nézelődés helyett azonban csak Blunt és Johnson szivatják egymást, ezzel is bizonyítva, hogy tényleg megvan közöttük a kémia. Megy az adok-kapok, és a beszólások.

Valószínűleg ezzel a videóval azokat a hitetlenkedőket is szerették volna meggyőzni, akik nem igazán látták Blunt és Johnson párosát maguk előtt.

Szerintünk működik a dolog.

#CinemaKlub#dwayne johnson#emily blunt#disney#werk#kulissza#Videó

Címlapról ajánljuk