CinemaKlub

Imádjuk az Így neveld a sárkányodat folytatását!

rtl.hurtl.hu

2018. június 12. 11:22

Végre megérkezett az első trailer és poszter is a sárkányos cukroskodás harmadik részéhez. Fogatlan még mindig imádnivaló és szerelmes, Hablaty pedig szakállban szexiskedik. Zseni!

Évek óta lázban égünk, hogy legyen egy saját kis sárkányunk, akivel körbe repülhetjük a Földet. Az Így neveld a sárkányodat 2010-ben rabolta el a szívünket a cuki barátságról szóló történetével, amit sajnálatosan nem értékelnek annyira a meserajongók, mint kellene.

A harmadik felvonás ugyan csak jövőre érkezik, máris kaptunk hozzá egy igazán menőn összepakolt előzetest, ami nemcsak képileg gyönyörű, de a befejezésnek szánt történet is szívbemarkoló.

Az egész sorozatban az az egyik legszebb, ahogyan a karakterek egyre idősödnek, és komolyadnak. Ezzel még inkább megnyílnak a kapuk, hogy izgalmas új világokba kalandozzanak. Így esik, hogy ebben a fejezetben az egyetlen éjfúriának hitt Fogatlan találkozik egy hófehér társával, akibe beleszeret. Miközben ő cukroskodik az érzelmek tengerén, legjobb barátja, Hablaty a törzsfőnökséggel ismerkedik.

Persze, egy nagy gonosz érkezése is befigyel, aki ráadásul az eddigieknél is parásabb, pláne, hogy az éjfúriákra, ezzel pedig az imádott Fogatlanra fáj a foga.

Szerintünk érzelmileg és látványban is sikerült egy nagyon szerethető ízelítőt összepakolniuk. Miután kisírtuk a szemünket, és konstatáltunk némi hasonlóságot Steve Rogers kapitány és Hablaty átváltozásában, kiakadtunk, hogy csak jövő márciusban láthatjuk a mesét.

Akadjatok ki ti is velünk! Íme az előzetes a How To Train Your Dragon: The Hidden World-höz:

#CinemaKlub#mese#előzetes#trailer#cuki

Címlapról ajánljuk