CinemaKlub

Sztárparádé a titokzatos hotelben – Bad Times at El Royale előzetes

rtl.hurtl.hu

2018. június 8. 11:19

Többek között a Szürke ötven árnyalata, és a Bosszúállók-filmek sztárjaival érkezik Drew Goddard új mozija, amiben hét ismeretlen, egy titokzatos múltú szállóban keveredik valami csúfságba.

Drew Goddard író, rendező eddig csupán egy filmet dirigált, a Ház az erdő mélyén azonban hamar klasszikussá vált a horror rajongók körében, forgatókönyvíróként pedig Oscar-jelölést is szerzett a Mentőexpedíció című Matt Damon moziért, szóval bizakodásra adhat okot, hogy Goddard újra elszabadíthatta fantáziáját a Bad Times at El Royale című filmjével, melyhez az első előzetes is megérkezett már.

Az alkotás igazi sztárparádéval kecsegtet, a főbb szerepekben Jeff Bridges, Jon Hamm, Dakota Johnson, és Chris Hemsworth csillogtathatják meg tudásukat, a már sokat említett Drew Goddard pedig rendezője és írója is a történetnek, melyben hét titokzatos múltú ismeretlen összetalálkozik egy letűnt hotelben. A szálló látogatói kapnak egy utolsó esélyt önmaguk megváltására, még mielőtt elszabadulna a pokol az El Royale hotelben.

Premier idén októberben.

#CinemaKlub#dakota johnson#chris hemsworth#jeff bridges#Jon Hamm#előzetes#trailer

Címlapról ajánljuk