CinemaKlub

Hátborzongató képeken a Szürke 50 árnyalata sztárja

rtl.hurtl.hu

2018. június 4. 16:46

Dakota Johnsonról már írtuk, hogy hamarosan egy ballerina horrorban lesz főszereplő, az oldalán Tilda Swintonnal. Most végre megkaptuk az előzetest!

Az 1977-es Sóhajok remake-je – ami angolul „Suspiria” címen fut – végre megkapta az első előzetesét. Az eddigi képek és az elcsepegtetett részletek alapján egy igazán félelmetes és kellőképpen sejtelmes képi világú filmet kapunk majd Luca Guadagninótól.

A rendező biztosra ment a szereplőválogatásnál, hiszen korábban Johnsonnal és Swintonnal is dolgozott már együtt. A kérdés már csak az volt: mennyire lesz majd hátborzongató az alkotás?

A trailer alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy nagyon!

A Suspiria képkockáit figyelve egyre frusztrálóbb mélységekbe visznek minket, ahol a démoni megszállás, a beteges vonzódás, a kikötözött táncosok, véres kampók és delejesen meredő tekintetek cikáznak. Kicsit olyan érzésünk volt, mintha egy igazán erős időutazáson mentünk volna keresztül és a 70-es, 80-as évek egyik keményebb horrorjába kerültünk volna.

Hogy ez mennyire valósul majd meg, az novemberben derül ki, de ha hihetünk a kritikusoknak – akik egy picivel többet láthattak már a filmből –, akkor groteszk látványból nem lesz hiány. Az eltorzult testek láttán nem egy nézőnek ki kellett mennie a teremből.

Vajon mi lesz a vége Dakota Johnson és Tilda Swinton hipnotikus kötődésének? És mi történik majd a teljesen átalakított Chloé Grace Moretz karakterével?

Nézzétek meg velünk a trailert:

#CinemaKlub#dakota johnson#tilda swinton#chloe grace moretz#remake#horror

Címlapról ajánljuk