CinemaKlub

A Disney nagy klasszikussal tér vissza! Nézz bele!

rtl.hurtl.hu

2018. március 7. 12:38

A stúdió mostanság szereti újraéleszteni azokat a legendás filmjeit, amelyek már évtizedekkel ezelőtt meghódítottak mindenkit. Az Emily Blunttal felélesztett moziba most te is belekukkanthatsz!

Na vajon melyik klasszikusról van szó? Igen-igen, végre megkaptuk az első felvételeket a Marry Poppins Returns-ből, amelyben Emily Blunt váltja a Julie Andrews-szal híressé vált karaktert. A dada, megújult külsővel, most már tényleg visszatér!

Persze, akik rajongtak az 1964-es eredetiért, azoknak sem kell aggódniuk, hiszen szó sincs feldolgozásról – vagyis reboot-ról –, hiszen a készítők kihangsúlyozták, hogy a mozi bizony egy folytatás lesz!

A második fejezetben visszatérnek az elsőből megismert gyerekek – csak most már felnőttként –, Jane és Michael Banks mellett Bert, a kéményseprő is újra feltűnik, hiszen az eredetiben is játszó Dick Van Dyke elfogadta a Disney felkérését. Egy ismerős arccal tehát biztosan találkozhatnak majd a rajongók.

Miután a premierjéig még rengeteg idő van háta – idén decemberben kerül a mozikba –, nem meglepő, hogy a készítők egyelőre csak egy-két fotót és ezt a frissen kiadott teasert mutatták meg a nagyérdeműnek. Minek ideje korán ellőni az összes puskaport?

 


Az új főszereplő, Blunt viszont egy valamit már most határozottan kijelentett:

„Senki sem tudja lejátszani Julie Andrews-t. Amerikában emblematikus jelenséggé nőtte ki magát! Rájöttem, hogy valamit máshogyan kell csinálnom, meg kell találnom az én Mary Poppinsomat!”

A Disney viszont nagyon elégedett lehetett az alakításával, hiszen azt pletykálják, hogy éppen emiatt egy másik franchise-uk főszerepét is rá szeretnék osztani – ebben pedig Dwayne Johnson lenne a partnere.

Ha eddig nem vártuk volna ennyire ezt a filmet, akkor most a teaser rásegített: a zenei világa olyan erőteljesen meghatározza ezt a pár snittet, hogy szinte belereszkettünk. Főleg azért is, mert már a filmzene is arra utal, hogy ez a film tényleg vissza szeretné majd hozni a régi korok filmjeit és mesevilágát. Hiába beszélünk egy modern folytatásról, az eddigi részletek alapján egy igazi időutazás lesz a Mary Poppins!

Nézzétek csak, miről beszélünk:

#CinemaKlub#disney#mary poppins#emily blunt#teaser

Címlapról ajánljuk