CinemaKlub

3 dolog, amit eddig tudunk a Hihetetlen család 2-ről

rtl.hurtl.hu

2018. február 14. 10:17

A méltán népszerű animációs mese folytatása nyáron érkezik a mozikba. Lássuk, mivel nézünk szembe!

2004-ben rengetegen zárták a szívükbe a szuperhős család történetét, így a rajongók a mai napig nem értik, miért kellett tizennégy évet várni a második epizódra. Idén viszont megvalósul a várva-várt álom, hiszen érkezik a második rész.

1. Bár a sztoriról még nem tudtunk meg sokat, annyi kiderült, hogy a nagyapa is fel fog tűnni a filmben, akinek jócskán meggyűlik a baja az újdonsült unokája felügyeletével, aki csecsemőkora miatt alig tudja kordában tartani szuperképességét.

2. Egy nap sem telt még el, és egyszerre két filmplakátot is kaptunk. Az első a VISSZA A MUNKÁBA címet viseli, amin egy szennyes kosárban szunnyadó szuperhős jelmezt láthatunk:

 


A második poszteren pedig már a mosógépben tisztul a jelmez:

 

 

3. Habár néhány hónapja már megkaptuk a fenti kedvcsinálót, az első hivatalos előzetes bemutatóját a Super Bowl helyett a téli olimpia reklámblokkjában mutatják majd be. Ennek köszönhető az a kurta, alig fél perces kisfilm, ami a közelgő trailert reklámozza.

Az előzetes bemutatójáig már nem kell sokat várnunk, hiszen órákon belül megcsodálhatjuk. Ígérjük, azon nyomban értesítünk titeket!

#CinemaKlub#hihetetlen család 2.#előzetes#plakát#poszter

Címlapról ajánljuk