CinemaKlub

Jól átvertek minket a Venom első képével

rtl.hurtl.hu

2018. január 12. 11:01

Arra számítottunk, hogy a címszereplőt láthatjuk majd, de „csak” egy Tom Hardy-t kaptunk. Mondjuk ő sem piskóta!

Javában zajlik a Sony-féle önálló Venom film forgatása Ruben Fleischer (Gengszterosztag, Zombieland) vezényletével: mindannyiunk kedvenc Tom Hardy-ja alakítja Eddie Brockot, az újságírót, akit megtámad egy idegen eredetű szimbióta, és tomboló szörnnyé változtatja. Venom Pókember egyik ősellensége, ebből a filmből azonban kimarad a barátságos és közkedvelt hálószövő, itt darálás és hentelés lesz - reméljük.

Az első jelenetfotót nemrég tették közzé - titkon mindenki abban bízott, hogy Venomot csodálhatjuk majd meg, helyette azonban Tom Hardy látható Eddie-ként:

 

 

Sebaj, mert szemfüles rajongóknak köszönhetően ebből az elsőre semmitmondó képből is többet tudhatunk meg, mint azt elsőre gondoltuk volna. A kis noteszben ugyanis árulkodó kérdések olvashatóak:

„Pontosan hogy teszteli a Life Foundation a gyógyszereit?”

„Mi a helyzet a birodalma alapjaival kapcsolatos állításokkal?”

A képregényekben a Life Foundation egy olyan szervezet, melynek tagjai a nukleáris világvégére készülnek. Éppen ezért létrehoznak egy bunkert, amiben túl lehet élni a katasztrófát - persze csak azok számára, akik csillagászati összeget fizetnek a biztonságért. Viszont ami ennél is érdekesebb, hogy különböző kísérleteket végeznek a szimbiótán, Venom-szerű szörnyeket létrehozva... Lehet, hogy meg is vannak a főgonosz ellenfelei? 

A karakter egyébként már felbukkant a Sam Raimi-féle Pókember 3-ban, Topher Grace (Azok a '70-es évek show) megformálásában - felemás sikerrel. Tom Hardy megígérte a rajongóknak, hogy mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb alakítást nyújtsa Venomként. Így legyen!

Bemutató 2018. október 5-én.

Forrás: Entertainment Weekly
#CinemaKlub#venom#tom hardy#pókember#sony

Címlapról ajánljuk