CinemaKlub

Bővül a Sherlock Holmes család!

rtl.hurtl.hu

2018. január 10. 13:00

Nem, kivételesen nem egy újabb filmuniverzumról van szó, hanem egy különálló moziról, amiben nem más, mint Sherlock Holmes húga lép majd testvére nyomdokaiba. Ráadásul egy igazi világsztár alakítja majd a gyerekdetektívet!

Láttuk már sorozatban, filmben, fiatalon és idősen a híres detektívet Sherlock Holmest, úgyhogy itt az ideje, hogy átadja a stafétát. Ez pedig a közeljövőben meg is történik, ugyanis film készül a „The Enola Holmes Mysteries” young-adult könyvsorozat alapján!

A regényekben Sherlock Holmes húgának, a 14 éves Enolának a kalandjait követhették végig az olvasók 2006 és 2010 között, összesen hat köteten keresztül. A regényfolyam cselekménye szerint Enola, Mycroft és Sherlock édesanyja egyik napról a másikra eltűnik, a két idősebb fivér pedig ragaszkodik ahhoz, hogy húguk folytassa a tanulmányait. Enola azonban nem marad tétlen, és elszökik Londonba, hogy ő maga derítse ki, hova tűnt Holmes mama. Eközben persze nemcsak édesanyján segít nyomozótudományával, hanem számtalan más bajba jutott emberen is – köztük magán a híres Dr. John Watsonon – is segít, miközben testvérei mindent megtesznek, hogy rátaláljanak elszökött kishúgukra.

A projekt a Legendary Pictures égisze alatt valósulhat majd meg, a főszerepet pedig nem más játssza, mint a Stranger Things című sorozattal világhírűvé vált Millie Bobby Brown! Brown jövőhónapban tölti be 14. születésnapját, szóval korban pont illik rá a szerep, tehetségéhez pedig semmi kétség nem fér, úgyhogy izgatottan várjuk, miként teljesít majd fiatal detektívként!

A film készítőiről, vagy arról, hogy mennyiben követi majd a regények sztoriját a forgatókönyv, még semmit sem tudni, de biztos, hogy a közeljövőben hallani fogunk még az Enola Holmes moziról.

#CinemaKlub#sherlock holmes#Millie Bobby Brown#holmes#film#hollywood

Címlapról ajánljuk