CinemaKlub

Ezt te sem bírod ki nevetés nélkül – Ezek voltak a 2018-as Golden Globe legviccesebb pillanatai

rtl.hurtl.hu

2018. január 8. 11:21

Bár az idei Aranyglóbusz poénok terén nem vehette fel a versenyt a tavalyi gálával, vicces pillanatokból azért idén sem volt hiány. Mutatjuk a legmókásabbakat!

James Franco nagy nehézségek árán tudta csak átvenni a díját, Willem Dafoe pedig újabb mémmel örvendeztette meg az internet népét. Sőt, Kelly Clarkson örömteljes kiabálásban tört ki, mikor megpillantotta Meryl Streepet. Lássuk a TOP3-at!

3. James Franco nem hagyta magát

A Disaster Artist „minden idők egyik legförtelmesebb” filmjének kulisszatitkait meséli el. A The Room Tommy Wiseau szárnyai alatt jött a világra, és a legjobb jóindulattal sem nevezhetnénk műalkotásnak. Sőt, a szakemberek szerint valósággal sértette a filmipart. A komikus utószinkron, a röhejes párbeszédek, és a green box bugyuta megvalósítása is mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy a rendező véletlenül se állhasson be az elismert művészek sorába. Sőt, Wiseau állítólag nagyon szókimondó, és nem is lehet sejteni, hogy miket mond egy adott szituációban. James Francót viszont megihlette a rendező sorsa, és elkészítette a Disaster Artistot. Mikor azonban tegnap éjjel átvette az alakításáért járó Arany Glóbuszt, Wiseau nem volt rest, és felment a színpadra. Egyenesen a mikrofonhoz vitte az útja, ahol Franco igyekezett távol tartani a rendezőt. Ki tudja, mit mondott volna a nagyközönség előtt?

2. Willem Dafoe félelmetes grimasza

A színészt a Floridai álomért jelölték a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában. Az este házigazdája, Seth Meyers a #metoo kapcsán mondott beszédet a nem véletlenül feketébe öltözött vendégeknek. Mikor a szexuális zaklatásról viccelődött, megemlítette Dafoe nevét, aki egyből vette a lapot, és egy igazán ijesztő grimaszt vágott. Félelmetesen kidülledt szemei, és a mosolya mindent vitt! Egyes külföldi lapok állítják, bár Dafoe nem nyert a gálán, a legviccesebb reakció győzelmét mindenképpen bezsebelhette tegnap. Talán egy újabb mémmel ajándékozta meg a világot?

1. Kelly Clarkson elvesztette a fejét

Te hogyan reagálnál, ha Meryl Streep jönne veled szemben? Nos, Kelly Clarkson majd kiugrott a bőréből, mikor megpillantotta őt. A riporter éppen a lépcsőn segítette le az énekesnőt, aki alig tudott hinni a szemének. Azon nyomban megmerevedett, és kiabálni kezdett. A műsorvezető hirtelen nem is tudta mire vélni a helyzetet, és először azt hitte, hogy a popdíva megbotlott a hosszú szoknyájában. Utána viszont nyilvánvalóvá vált a helyzet. Kelly a lépcső tetejéről kiáltott a színésznőnek. „Nyolc éves korom óta imádlak!” – mondta, mielőtt a karjaiba zárta Merylt.

#CinemaKlub#golden globe#2018#díjátadó#vicces#pillanat#james franco#willem dafoe#metoo#grimasz#mem#kelly clarkson#meryl streep

Címlapról ajánljuk