CinemaKlub

A Jurassic World 2 szakít az eddigi hagyományokkal! Itt az előzetes!

rtl.hurtl.hu

2017. december 8. 12:58

A héten már kaptunk pár kedvcsinálót a legújabb részhez, most viszont kijött a teljes előzetes, és emberek, úgy tűnik, hogy most jó irányba indultak el a készítők. Elrugaszkodtak Spielberg-filmjeitől, és lehet, hogy ez menti meg őket!

Kaptunk már exkluzív fotókat a forgatásról, és még több érdekes kedvcsinálót is, azonban arról, hogy pontosan mi is lesz a tét ebben a felvonásban, nem sokat sejtettünk. Most viszont kiderült, hogy Chris Pratték szakítanak az eddig jellemző sztorikkal – a Spielberg-klasszikusokkal és az alapként szolgáló Crichton regényekkel –, és közel sem arról lesz szó, hogy 1. rácsodálkoznak az eldugott sziget élővilágára – na jó, csak egy kicsit – 2. vagy kimentenek valakit a dínók közül.

Itt a dínók lesznek a középpontban és az ő kimentésük!

A második részben ugyanis egy vulkánkitörés fenyegeti a szigeten elő őslények életét, ezért Bryce Dallas Howarddal és Prattel az élen egy csapat indul a kimenekítésükre.

„Claire létrehozott egy szervezetet, a Dinoszaurusz Védelmi Csoportot, és próbálnak valamilyen megoldást találni rá, hogy kimenekítsék az állatokat a Nublar szigetről. Felkeresi Owen Grady-t (Pratt), hogy szóljon neki a helyzetről.” – mesélte Howard.

 


Persze, felmerül a kérdés, hogy megérdemlik-e ezek az állatok, hogy az emberek foglalkozzanak a túlélésükkel… és ezen a ponton a sokat emlegetett Jeff Goldblum is bejön a képbe.

„Ezek a lények már előttünk itt voltak… és ha nem vigyázunk, utánunk is itt maradnak.” – hallhatjuk Ian Malcolm szavait.


Mi most úgy érezzük, hogy ezzel az újfajta helyzettel, a készítők végre egy izgalmasabb szemszöget mutathatnak be a Jurassic Park univerzumán belül. Akcióból persze eddig sem volt hiány, de talán azzal, hogy tényleg a dínók létét helyezik a középpontba, az a fajta rácsodálkozás, és tisztelet, ami a ’93-as, első részt is szerethetővé tette, itt is visszajön.

De nem húzzuk tovább az időt, nézzétek meg a Jurassic World 2 első előzetesét, ami jövő nyáron jön a mozikba!

Képek: UIP-Duna Film

#CinemaKlub#jurassic world#jurassic world 2#előzetes#trailer#chris pratt#bryce dallas howard#jeff goldblum

Címlapról ajánljuk