CinemaKlub

Hihetetlen! Edz te is úgy, ahogy a Star Wars színészei!

rtl.hurtl.hu

2017. december 4. 13:43

A nyolcadik rész készítői nemrég kiadtak egy izgalmas kis videóösszeállítást, amelyben benézhetünk a film előkészületeibe. Nemcsak hősnőnk, Rey elképesztő fénykard-mozdulatait, de a többiek csatáit is megleshetjük.

Minden zseniális alkotás mögött ott rejlik az a hihetetlen mennyiségű munka, amibe a nézők sokszor bele sem gondolnak. Mennyi gyakorlás vezet egyetlen harci jelenethez? Mennyi időbe és verítékbe kerül, hogy a színészek teljesen elsajátítsák a „koreográfiákat”?

Rian Johnson, a nyolcadik rész rendezője és a Disney úgy döntöttek, itt az ideje, hogy a rajongók ezekből az előkészületekből is kapjanak egy kis szeletet, ezért is tettek közzé egy exkluzív, kulisszák mögé bepillantó videót.

Ebben Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Fin), Gwendoline Christie (Phasma), sőt még Adam Driver (Kylo Ren) felkészülésébe is benézhetünk.

Gyerekek, oké, hogy ennyire diadalittas zene mellett, felmegy a pulzusunk és bepörgünk a soron következő rész miatt – már megint –, de tény, hogy hihetetlenül látványos harci jelenetek várnak ránk. Ez már a próbák képeiből is kiderül. A színészek pedig szétizzadták mindenüket annyira odatették magukat minden egyes mozdulatért!

„Fizikailag még sosem kellett ennyire megerőltetnem magamat! Pszichésen tudja az ember, hogy képes rá, megtudunk csinálni bármennyit ezekből!” – mesélte Ridley.
 

Fin és Phasma között is megejtik végre a nagy összecsapást, amit mindkét színész egyedül – dublőrök nélkül – akart végigcsinálni. Ők sem tapasztaltak még ekkora fizikai fáradtságot, de ahogyan a jeleneteiket elnézzük… katartikus lesz minden pillanatuk.

Akárcsak Adam Driveré, aki azontúl, hogy igyekezett tartani a lépést a mindig fegyelmezett kaszkadőrökkel, saját elszántságával a kollégiát – legfőképpen Ridley-t – is egyre erősebben bepörgették. Azonban nem kellett őket félteni, Ridley például a három nap alatt kitalált mozdulatsort, 1,5 óra alatt megtanulta...

Az utolsó jedik-re már nem kell sokat várnunk, hiszen beköszöntött a december, így már csak két hetet kell végig szenvednünk a nyolcadik fejezetig.

Persze, addig se maradtok Star Wars nélkül, hiszen a CinemaKlubon még játszhattok a menő SW-nyereményekért! Ha nem szeretnétek kimaradni, akkor kattintsatok ide a legutóbbi kvízünkért!

Vasárnap este pedig jön Az ébredő Erő, ahol már megcsodálhatjuk a fent említett új szereplőket!

#CinemaKlub#star wars#az utolsó jedik#daisy ridley#john boyega#adam driver#extra#kulissza#felkészülés

Címlapról ajánljuk