CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (08. 16.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 16. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Nyomás utána!

Rosco, a jóképű, munkanélküli vagány alkalomadtán hasbeszéléssel szórakoztatja önmagát és környezetét. Éppen stoppol az út mentén, amikor kis híján elgázolja egy kamion. Sürgősen felkeresi a legközelebbi kocsmát, ahol vélhetőleg a kamionos megpihent. Itt iszogat éppen Doug, a megtermett kalandor, aki nem ijed meg sem a saját árnyékától, sem egy kis verekedéstől. Nem kell sokat várni, hamarosan elcsattannak az első pofonok…

Mikor?
Film+ 18:50

Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész

Miután Katniss Everdeen másodszor is túlélte az éhezők viadalát, új életet kell kezdenie a 13. körzetben. Bár nehezen dolgozza fel korábbi otthona és Peeta elvesztését, hamarosan új, minden eddiginél fontosabb döntés meghozatalára kényszerül. A lázadók immár nyílt felkelést indítottak a Kapitólium zsarnoksága ellen, melyhez egyre több körzet csatlakozik. Katniss a forradalom vezéralakjaként reményt adhat nekik, és épp ez az, amire Snow elnök is számít. Hamarosan mindenki számára nyilvánvalóvá válik Snow ördögi terve.

Mikor?
RTL Klub 21:00

Skalpvadászat

Viktor, a kegyetlen maffiavezér meggyilkolja Nick Cassidy (Dolph Lundgren) New York-i nyomozó családját. Nick bosszút esküszik, és Ázsiába utazva követi Viktort. Thaiföldön Tony, egy helyi nyomozó segítségével készül a végső leszámolásra.

Mikor?
Film+ 23:15

#CinemaKlub#Filmek#ajánlók#sztárok#kaland#akció#nyomás utána!#bud spencer#terence hill

Címlapról ajánljuk