CinemaKlub

Josh Brolin magának akarja a Marvel univerzumot?

rtl.hurtl.hu

2017. július 31. 17:16

Van, amiből sosem elég. Josh Brolin például a filmvilág meghódításával van így. De vajon meddig ér el a Marvel legfőbb gonoszának a keze?

A színész Instagramján jelentette be, hogy visszatér a negyedik Bosszúállók film forgatására, és el kell ismerni, ha a rajongók felcsigázásáról van szó, tudja, mitől döglik a légy! Az Őrült Titánt megformáló Brolin, karakteréről posztolt egy képet, a következő kiírással:

 „Visszatérek többért, többért, TÖBBÉRT! Mindet akarom.”.

 

 

A post shared by Josh Brolin (@joshbrolin) on

Úgy tűnik a jövőre érkező Bosszúállók: Végtelen háború címre keresztelt új Marvel film során, még csak belemelegedett kedvenc szuperhőseink csépelésébe, ugyanis a mozi folytatásában újra magára ölti Thanos szerepét. Az Avengers sorozat negyedik, egyelőre cím nélküli része Atlantában forog, és 2019-ben kerül a filmszínházakba. A Marvel és a Disney gőzerővel igyekeznek visszatartani minden információt a készülő filmmel kapcsolatban, ugyanis még a harmadik rész is hátra van, amiről szintén fukarul osztják meg a tudnivalókat. A titoktartás olyannyira nagy, hogy a Pókembert alakító Tom Holland például még a saját forgatókönyv példányát is felgyújtotta, nehogy kikerüljön a legkisebb spoiler is.

Az egyedüli betekintést a pár héttel ezelőtti D23 expón és a San Diego-i Comic Conon kapták a szerencsések, akiknek levetítették a Végtelen háború exkluzív előzetesét, és koncepciós rajzokat is láthattak, melyeken a film vadonatúj karakterei, a Fekete Rend tagjai szerepeltek. Ők a gonoszok oldalát erősítik majd, mint Thanos segítői és testőrei. A képregény-rajongók számára ismerős karakterek minden bizonnyal megfogják nehezíteni Amerika Kapitány, Vasember és társaik életét, sőt, azt is rebesgetik, hogy nem mindenki éli túl a következő filmet.

#CinemaKlub#film#marvel#avengers#avengers: infinity war#josh brolin#pókember#tom holland#disney#amerika kapitány#vasember

Címlapról ajánljuk