CinemaKlub

Charlize Theron: „Úgy éreztem, haldoklom”

rtl.hurtl.hu

2017. július 27. 15:53

Az Atomszőke című film a mai napon startolt a mozikban, az Oscar-díjas színésznővel a főszerepben, akinek komoly árat kellett fizetnie, hogy valóban atom legyen a filmvásznon.

Charlize Theron számára nem ez volt a legelső film, amihez kemény erőfeszítésre volt szüksége ahhoz, hogy külsőleg is erőteljes változást érjen el. A 2003-as A rém című film főszerepéért híznia kellett, de nem volt véletlen a küzdelem, hiszen megkapta élete első aranyszobrocskáját.

Most azonban le kellett adnia a kilókat az Atomszőke címszerepéért, ami jelentősen kifogott a színésznőn:

„Brutális volt! A fogyás majdnem az egészségembe került. Felhívtam az orvosomat, mert úgy éreztem, haldoklom. Ő csak annyit mondott: 41 éves vagy, nyugodj meg!”


Ráadásul a súlyvesztés mellett különféle küzdősportokat is el kellett sajátítania, hogy maximálisan felkészüljön a szerepre. A színésznő azonban mindenkit meglepett!

A film készítői úgy kalkuláltak, hogy egy-egy harcjelenetet külön kameraállásban, snittekre felosztva vesznek majd fel, viszont Theron képességeit látva, változtattak a terven.

A koreográfusok hosszabb felvételekhez alkották meg a harcmozdulatokat, hiszen a színésznő képes volt arra, hogy vágás nélkül döngölje földbe az életére törő férfiakat.

A rendező nem győzött álmélkodni a színésznő zsenialitásán, és szerinte Theron azon kevesek egyike – pláne nő létére –, aki képes kaszkadőrök nélkül dolgozni!

Egy nemrég megjelent werk videóban jobbra-balra repülnek a kaszkadőrök, de Theron megnyugtat mindenkit: senki sem sérült meg a forgatás alatt.

Ha te is kíváncsi vagy, hogyan készült fel a színésznő az észveszejtő bunyózásokra, és szívesen bekukkantanál a kamerák mögötti munkálatokba, lesd meg a videót:

Forrás: etonline, Freeman Film

#CinemaKlub#atomszőke#charlize theron#werk#filmrészlet#bunyó#erőszak

Címlapról ajánljuk