CinemaKlub

Na végre! Lássuk a szuper filmes híreket az idei Comic-Conról!

rtl.hurtl.hu

2017. július 21. 13:46

Lesz itt minden! Tűzgyűrű, DC-infók, Kingsman 2, Halle Berry és még sokan mások! Vágjunk hát bele, mikkel leptek meg minket eddig!

Az év egyik legnagyobb eseményének még nagyon az elején tartunk, de azért bőven kaptunk infókat már most is.

Éppen ezért végig vesszük, milyen fontosabb dolgok történtek eddig, milyen előzeteseket kaptunk, és milyen nagy bejelentések voltak a San Diego-i fesztiválon!

Kingsman: Az aranykör

A 2014-es bájos kis akciófilmnek már a második része is elkészült, most pedig meg is kaptuk a legújabb kedvcsinálóját, amit elnézve, mi akár most is megnéznénk a Kingsman 2-t. Arról nem is beszélve, hogy végre láthatjuk a szívtipró Channing Tatummot, bár minket Halle Berry whiskey ivós akciója is teljesen levett a lábunkról! A színésznő ugyanis a sajtótájékoztatón döntött úgy, hogy ráférne egy ital.

Tűzgyűrű 2

Ismét egy folytatásról van szó, melyben a Star Wars csillagot, John Boyegát is láthatjuk majd, aki az első részben megismert, Idris Elba karakterének a fiát alakítja. A sztárparádé mellett pedig nem hagyhatjuk figyelmen kívül a hatalmas és teljesen új robotokat sem, melyek látványától leesett az állunk!

Shazam!

Nos, az előzetesek mellett nagy bejelentésekből is kijutott a Comic-Conon!

Az egyik ilyen a Shazam! című film, melyet a DC világából ismerhetünk, és amit a jövő év elején kezdenek el forgatni!

A történet egyébként egy fiúról szól, aki a világ legerősebb halandójává változik. Arról, hogy kik lesznek láthatók a moziban, egyelőre még nem sok információ van, de felmerült Dwayne Johnson neve, aki Black Adam-et, Shazam ellenfelét alakíthatná, valamint a rendezői székre úgy tűnik, az Annabelle című horror rendezője, David F. Sandberg a legesélyesebb!

Szellemirtók crossover

 

A post shared by Ghostbusters (@ghostbusters) on

Bizony, azt hittük a rettegett remake-nél már csak az lehet rosszabb, ha folytatása készül, azonban erre mi sem számítottunk! A készítők szerint viszont igenis akadtak rajongói a 2016 női főszereplős változatnak, így újabb sztorit kaphatunk az új csapattal, ráadásul nem is akárhogyan! Az eredeti, 1984-es film ikonjai nemcsak cameó szereplőként tűnhetnek fel egy Szellemirtók crossover moziban! A két csapat együtt nézhet majd szembe a paranormális esetekkel!

Ti féltek? Mi egyenesen rettegünk!

 

Forrás: vox.com, hollywoodreporter.com
Képek: Instagram.com

#CinemaKlub#Filmek#ajánlók#sztárok#dc#szellemirtók#remake#shazam#dwayne johnson#channing tatum

Címlapról ajánljuk