CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (06. 14.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 14. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Gyilkosságba hajszolva

Ruslan egykor nagy tiszteletnek örvendett az egyik New York-i székhelyű orosz bűnszervezetnél. Kemény és szűkszavú férfi volt, aki mindig betartotta a szavát és precízen végrehajtotta amivel megbízták. Ám néhány esztendeje szakított az alvilággal. Sikerült beilleszkednie a polgári életbe, regényíróként találta meg a számítását. Egyik nap azonban brutális támadás éri a lányát, aki jegyben járt az egykori konkurens fiával. Ruslan személyes kihívásnak tekinti az ügyet, bosszúért liheg. Újra alámerül az alvilágba, hogy fényt derítsen arra, kinek állt útjában a lánya.

Mikor?
Film+ 19:00

Joker

A szerencsejáték-függő Nick Wild személyi kísérőként dolgozik a Las Vegas-i kaszinókban. Amikor barátnőjét brutálisan helyben hagyják egy éjszaka során, Nick segít neki megtalálni az elkövetőt. Ám az csak később derül ki, hogy az alaposan megleckéztetett maffiózó, Danny DeMarco a helyi keresztapa fia. Nick tudja, hogy a menekülésnek nincs értelme, és tisztában van vele, hogy nagyon közel van élete utolsó napja. Ezért mindent egy lapra tesz fel.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#akció#dráma#steven seagal#joker#jason statham

Címlapról ajánljuk