CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (06. 11.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 11. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Faterok motoron

A középkorú baráti társaság megelégeli családiasan kényelmes életét. Woody, Bobby, Doug és Dudley kalandra vágynak, ezért elhatározzák, hogy keresztülmotoroznak Amerikán. Ám amint betérnek egy motoros fogadóba, máris bajba kerülnek. Jack, a tulaj rászedi Dudley-t. Woody megpróbálja rendezni a helyzetet, és akarva-akaratlanul porig rombol maga mögött mindent.

Mikor?
RTL Klub 19:55

Vissza a jelenbe

Három jó barát, Adam, Lou és Nick életük mélypontján vannak. Hogy gatyába rázzák magukat, kibérelik azt a házat, ahol fiatalságuk legnagyobb buliját élték át. A síparadicsomba velük tart Adam taknyos unokaöccse, Jacob (Clark Duke) is. Első éjszakájuk fergetegesen zajlik, talán túlságosan is. Az új napra ébredve ugyanis döbbenten tapasztalják, hogy 1986-ot írnak. Mindenki örül az új lehetőségnek, kivéve Jacob, aki ekkor még nem is élt, így a léte a tét.

Mikor?
RTL Klub 21:45

Szüzet szüntess!

A tanulmányait illetően Matthew roppant sikeres, csajozni viszont nem igazán tud, egészen pontosan még nem is próbált randizni egyetlen lánnyal sem. A gyönyörű és titokzatos új szomszédlány felbukkanása azonban fenekestül felkavarja egysíkú életét. Matt halálosan szerelmes lesz a bombázóba. És a bomba hamarosan tényleg robban: kiderül, hogy a lány annak idején pornósztárként kereste a kenyerét. A gondokat tetézi, hogy az új szerelemmel együtt a kissé agresszív fazonú, rámenős exstrici és számos alvilági figura is a nyakába szakad az érettségire gyúró fiúnak.

Mikor?
RTLII 20:00

Amit még mindig tudni akarsz a szexről

Kay és Arnold negyven éve hűségesek egymáshoz, házasságuk azonban teljesen kihűlt. Kaynek azonban betelik a pohár, megelégeli a társas magányt, így amikor tudomást szerez a Great Hope Springs nevű kisvárosban praktizáló híres párterapeutáról, Dr. Feldről (Steve Carell), kényszerhelyzetbe hozza a szkeptikus, szokásaihoz mereven ragaszkodó Arnoldot, és leutaznak az egy egyhetes házasságterápiára, amely alaposan felforgatja szürke életüket.

Mikor?
RTLII 22:10

Desperado

Különös fekete alak érkezik a poros mexikói kisvárosba, kezében baljós gitártokkal. Egy biztos: nem gitározni akar. Jövetelének oka nem más, mint megbosszulni kedvese halálát, akit a város kiskirálya, Bucho ölt meg féltékenységből. Hamarosan kiderül, az idegen El Mariachi, a Zenész, aki legendás pisztolyforgató, és akit a szegény nép hősként tisztel. El Mariachi érkezése elszabadítja az indulatokat, ám az igazi leszámolás akkor veszi kezdetét, amikor a Zenész barátai is megjelennek.

Mikor?
Film+ 22:55

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#vígjáték#kaland#romantika#meryl streep

Címlapról ajánljuk