CinemaKlub

Nem fogod elhinni mivel kereste a kenyerét Hollywood apraja-nagyja!

Juhász LucaJuhász Luca

2017. június 1. 18:30

Mint tudjuk a sikerhez vezető út nem egyszerű! Így voltak ezzel kedvenc sorozatsztárjaink és színészeink is, éppen ezért a legtöbbjük mielőtt befutott volna, különleges ugródeszkára lépett! Te vajon emlékszel, hol láttad őket a csillogás előtt?

Annyit azért elárulunk, hogy a pénzkeresésnek ez a módja nem áll azért olyan messze a későbbi mesterségüktől, és előfordult már az is, hogy miután már befutottak is szerepeltek videoklipekben.

De mi most összeszedtünk nektek tíz olyan színészt, akik zenei videókban szerepeltek, mielőtt átütő sikert arattak volna!

1. Courtney Cox

Ki ne emlékezne Bruce Springsteen slágerére, a Dancing in the Dark-ra, aminek klipjében tulajdonképpen egy koncert felvételt láthatunk, a színpadon pedig az énekes mellett, az akkor még ismeretlen, hihetetlenül fiatal Courtney Cox táncikál!

2. Jennifer Lopez

Az előbb énekes, majd színésznői babérokra törő sztár a kezdetekben háttértáncosként tevékenykedett, ám sokrétű tehetségére hamar felfigyeltek! Nem csoda hát, hogy Janet Jackson - That’s the way Love Goes című dalának videójában is kitüntetett szerepet kapott.

3. Alicia Silverstone

Az Aerosmith - Cryin’ című számának klipjében tűnt fel először, majd rögtön utána még háromban, amivel egyszerre lett ismert, mint Aerosmith-lány, valamint ennek a szereplésének köszönheti, hogy megkapta a Spinédzserek főszerepét is. Valljuk be, Silverstone a ’90-es évek egyik ikonjává vált a romantikus balladákat játszó bandának köszönhetően!

4. Liv Tyler

Nos, A Gyűrűk Ura-filmek sztárja, szintén egy Aerosmith klipben volt először látható, nem is akármelyikben, ugyanis Alicia Silverstone-nal együtt a Crazy című ballada videójában rabolta el a férfi nézők szívét. Ám ehhez hozzátartozik az is, hogy Tyler a zenekar énekesének, Steven Tyler-nek a lánya, aki ennek a videónak köszönheti modell karrierjének beindulását!

5. Zooey Deschanel

Mielőtt a színésznő saját zenekart alapított volna, vagy komolyabban színészkedésbe fogott volna, az Offspring - She’s Got Issues című slágerének klipjében volt látható bénán felrakott piros parókában, miközben éppen munkából hazafelé tart és szörnyen bánatos, mert kirúgták. A videó érdekessége még, hogy az Új csaj sztárja körül a világ rajzfilmként elevenedik meg!

6. Matthew McConaughey

Az Oscar-díjas színészeknek is el kell valahol kezdeniük! Matthew McConaughey például egy igazi country ballada hőse volt, aminek hála fekete-fehérben csodálhattuk meg a sármos színészt, aki a romkomok királyának címéhez méltatlanul, végül elhagyja a lányt!

7. Angelina Jolie

Valamivel jobb húsban, még teljesen ismeretlenül és persze hihetetlen fiatalon volt látható a kevésbé jobb esztétikai élményt nyújtó, azonban annál romantikusabb és őszintébb rock dalokat éneklő Meat Loaf mellett, és ahogyan a szám címe is mondja „Rock and Roll Dream Come Through”, úgy a későbbiekben Jolie álma is teljesült!

8. Jeremy Renner

A Bosszúállók Sólyomszeme, Pink oldalán látható a Trouble című szám videóklipjében, amiben igazi cowboyként próbálja elfogni a Pink által alakított banditát, ám a nő elcsábítja és kicsúszik a serif kezei közül! Amellett, hogy a színész nagyon fiatal, ti is észrevettétek az apró ékszert a fülében?

9. Jennifer Lawrence

Mielőtt az egyik legsikeresebb fiatal tehetség lett volna Hollywood-ban, és eljátszotta volna Az éhezők viadala főhősét, Lawrence kisasszony is kénytelen volt kisebb szerepekkel beérni, így nem is csoda, hogy végül ő is megfordult egy-egy klipben, melyekben hol a boldog, hol pedig a szomorú barátnőt alakíthatta!

10. Aaron Paul

A sorozatsztár nemcsak későbbi szerepeiben nem finomkodik, hanem a korai éveiben is erősen kezdett. A Totál szívás egyik főszereplője a Korn egyik klipjében játszott egy vandált, akit - mivel az iskola nem érdekli - tönkre tesz mindent, ami azzal kapcsolatos, legyen szó az évkönyvről vagy a végzős bálról!

Forrás: ew.com

#CinemaKlub#sztárok#angelina jolie#matthew mcconaughey#jennifer lopez#jennifer lawrence#zenekarok#steven tyler#siker#sztárság#kezdetek

Címlapról ajánljuk