CinemaKlub

Hogyan legyél szexi? Jöjjön 9 filmes segítség!

Juhász LucaJuhász LucaJenei BrigittaJenei Brigitta

2017. május 24. 15:53

Sokszor merítettünk már ihletet a mozivászonról: volt már itt szó bulikról, csókokról, randikról, zseniális zenékről, most viszont előkapjuk a „szexualitás köpenyünket”. Íme, pár fontos szabály és jelenet a szexiség jegyében!

Vannak napok, amikor az ember úgy érzi, az egész világot képes lenne elcsábítani. Olyan napok is adódnak, amikor ugyanezt érezzük, de külső szemmel inkább tűnünk őrültnek vagy bugyutának, mint szexinek, és persze vannak azok a hetek, amikor inkább a takaró alatt bujkálunk.

A mai nem a szerencsétlenkedés napja! Most megtanuljuk a filmsztároktól, hogyan is hozzuk ki magunkból a legtöbbet, miközben jól érezzük magunkat, és slussz poénként még olvadozhatunk is egy sort, mert ugye ők maguk is eléggé szexuálisak!

Jöjjön 10 pont – és alapszabály –, amelyek elengedhetetlenek, ha éppen életed párját meghódítani szottyan kedved!

Táncolj!

Úgy rázd, mintha a világ megmentése múlna a csípőmozdulataidon. Úgy tekerj, hogy a galaxis is beleremegjen, hogy a főgonoszok magukba szálljanak és megbánják minden bűnüket. Ja, és rázd meg annyira, hogy a szíved választottja összeessen a látványodtól. Akárcsak Mr. Chris Pratt A galaxis őrzői első részében!

Vagy éppen a másodikban, amikor már Gamorával egy igazán jól kigyakorolt, érzelmektől túlfűtött táncot lejtettek.

Énekelj!

Nincs is annál ámulatba ejtőbb, amikor egy csodás hang szólal meg melletted, és érzed, ahogy megremeg tőle a térded, a dal pedig csak szárnyal, te pedig egyre inkább szerelmes leszel. Jól énekelni igazán hatásos fegyver lehet, hiszen ha szexisen előadunk valamit, és pluszként még a szívünket is kiöntjük az említett performansz közben… maradjunk annyiban: McGregorba valószínűleg mindenki beleszeretett, amikor előadta az Elephant Love Medley-t Nicole Kidmannek.

Csak nézz!

A Kaliforniai álom kapcsán már beszéltünk róla, hogy Hollywood aranykorában szinte nyüzsögtek azok a színészek és színésznők, akik egyetlen pillantásukkal megbabonázták a nézőket. Audrey Hepburn-től kezdve egészen Gene Kelly-ig ott bujkált a tekintetükben az a ki nem mondott csalafintaság vagy éppen a végtelen fájdalom. Manapság már kutatni kell az ilyen tekintetek után, azonban az Oscar-díjas musicalben Ryan Gosling felidézte a lelkünkben ezt A Pillantást.

Fürödj meg rendesen!

Mindennapi kötelezettségünk, hogy megtisztítsuk a testünket az út porától, az viszont nem mindegy, hogyan tesszük meg ezt. Mert ha lassítva vagyunk, vagy éppen a ruhánkat a vízfüggöny alatt letépkedve álldogálunk a kádban… az egy teljesen új szintre emelheti a látványunkat. De mielőtt mindenki pánikba esne, vegyünk példát Eva Green-től, aki már a Casino Royalban és az Álmodozókban is bizonyított a zuhany alatt.

Egyél!

Ha van valaki, aki még rágni is csodásan rág, akkor az biztosan Michael Fassbender, és erre nincs is jobb bizonyíték, mint az, amikor az Akvárium című filmben reggelit majszol! Bizony az evés az új szexi! Ezt pedig kedvencünk is tudja, sőt gyakran a vásznon is műveli, úgy tűnik ugyanis, hogy a filmkészítők is rájöttek, hogy Fassy bármit csináljon is, azt a közönség imádni fogja!

Vetkőzz neki, úgy Isten igazán!

Itt az ideje, hogy ellessünk néhány praktikát, ugyanis az sem mindegy, hogyan rángatjuk át a pólót a fejünkön! A szürke és a sötét ötven árnyalata-filmek sztárjának, Jamie Dornan-nek névjegyévé vált a vetkőzés, hiszen a szexi színész előbb modellként futott be, majd egyre több filmben tűnt fel kendőzetlenül! Valljuk be, az előbb említett mozik legértékelhetőbb pillanatai is az ő meztelen felső, illetve alsótestéhez fűződnek!

Csókolj, de nem akárhogy, csakis esőben!

A szexiség, valamint a romantikus filmek alapköve az esőben csókolózás. Éppen ezért a műfaj egyik legszebb pillanatát idéznénk fel, amikor is Amanda Seyfried a Dear John című filmben, lassan közeledve csókolja meg Channing Tatum-ot, miközben zuhog az eső, ők pedig kénytelenek egy készülő ház fa lécei között megbújni! Hiszen a filmes csókok kiapadhatatlan tárházából, mégis csak a nedves a legjobb!

Gitározz, úgy mint egy rocksztár!

Régóta tudjuk, hogy egy színész nemcsak tehetsége miatt lesz népszerű, hanem a külsőségek is sokat nyomnak a latba! Na, de a ’90-es évek szívtiprójánál, Ethan Hawke-nál már csak az dögösebb, ahogyan gitáron játszik, amit volt szerencsénk megcsodálni a Nyakunkon az élet című filmben! Ne mondja nekünk senki, hogy a grunge nagyjait idéző hanyag sárm nem szexi! Nem csoda, hogy végül Winona Ryder is beadta a derekát neki a filmben!

Nevess egy nagyot!

Az idén is a legszebb nőnek választott Julia Roberts és mosolya az évek során teljesen összeforrt! Éppen ezért jobb, ha tőle tanuljuk meg, hogyan legyen még a nevetésünk is szexi! Na, ki emlékszik a Micsoda nő! ékszerdobozos jelenetére, no meg persze a film másik szexijére, Richard Gere-re? Éljen a feledhetetlen páros!

Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#szexi#szexualitás#Filmek

Címlapról ajánljuk