CinemaKlub

Nicole Kidman punk istennőként üvölti le az arcodat a moziban!

rtl.hurtl.hu

2017. május 19. 13:25

A 70. Cannes-i Filmfesztiválon az Oscar-díjas színésznő is beugrik egy igazán meglepő filmmel. Egy kicsit David Bowie-ra hajazva élteti a punkot, miközben leesik az állunk tőle. Így még sosem láttátok Kidmant!

Ugyan a How to Talk to Girls at Parties nem szerepel a fesztivál hivatalos versenyprogramjában, azonban a Francia Riviérán mutatják be először a közönségnek az Elle Fanning és Nicole Kidman főszereplésével készült filmet.

Azt már a Moulin Rouge óta tudjuk, hogy a Kidmannek igen jó hangja van, és többek között ezért is képes akár egy musical főszerepében is elkápráztatni a közönséget. Most azonban egy éneklős romantikánál is szélsőségesebb alkotásban láthatjuk újra, és be kell vallani – ha eddig nem ismertük volna be: Nicole Kidman nem véletlenül tart ott, ahol!

Ez az év pedig már amúgy is az övé, hiszen nemcsak legújabb sorozatát éltették a kritikusok, de az idei Oscaron is begyűjtött magának egy jelölést a Lion mellékszerepével.

Hogy Boadicea királynő szerepe mit hozhat a karrierjében? Ez még a jövő zenéje, azonban az már most tuti, hogy igen meglepő szerep ez az eddigi repertoárját ismerve.

John Cameron Mitchell sci-fi drámájának középpontjában egy űrlény (Elle Fanning) áll, aki többedmagával járja a galaxist, hogy új élményeket szerezhessen. Azonban elszakad a társaitól és belesüllyed London underground világába, ahol nemcsak a punkot, de a szerelmet is megismeri.

A 80-as években játszódó történet igazán elborult világot ígér, amiben a cselekmény valószínűleg egy életre beleég majd az agyunkba, ja és a zene is!

Belenéznétek? Akkor csapassuk!

#CinemaKlub#nicole kidman#elle fanning#cannes#cannes-i filmfesztivál

Címlapról ajánljuk