CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (05. 19.)

rtl.hurtl.hu

2017. május 19. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Pompeji

Pompeji, 79. A Római Birodalom kikötőjében lakók mára szinte elfeledték a Vezúv tűzhányó pusztító erejét. A vulkán azonban egy nap újra kitör, és hamuesővel, izzó lávával árasztja el a várost és környékét. A mindent megsemmisítő természeti csapás közben Milo, a népszerű gladiátor az idővel versenyt futva igyekszik megtalálni és megmenteni szerelmét, Cassiát. Ám a kilövellő, forró láva és a szüntelenül aláhulló kőzáporban lehetetlen előrejutni.

Mikor?
Film+ 19:00

A Macskanő

A félénk Patience Philipst elteszik láb alól, amikor véletlenül megtudja, hogy a nagy hatalmú cég, a Hedare új, öregedés elleni szere szélhámosság. Titokzatos erők közreműködése folytán azonban Patience újra életre kel. A félénk lány mellett egy erővel, gyorsasággal és kifinomult érzékekkel megajándékozott nő is megszületik. Életre kel benne a Macskanő, aki nem hajlandó a másik szabályai szerint játszani.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#kaland#dráma#pompeji#kit harington#halle berry#a macskanő#akció#sharon stone

Címlapról ajánljuk