CinemaKlub

Lehetséges, hogy nem James Gunn rendezi a következő Galaxis őrzőit!?

rtl.hurtl.hu

2017. május 16. 15:56

Alig kezdték el vetíteni A galaxis őrzői 2-t máris azon izgulunk vajon, mi lesz a flúgos csapat sorsa a harmadik fejezetben! Mert, hogy az már tuti, hogy kapunk egy újabb filmet, de az már nem is olyan biztos, hogy a kedvenc rendezőnk készíti!

James Gunn igen aktív a különböző közösségi médiákon, így nem csoda, hogy az is a Facebook-ról derült ki, hogy a rendező lehet nem vállalja a harmadik rész munkálatait.

Az alkotó ismét rajongói kérdésekre válaszolt az üzenőfalán, amikor is egy a második filmben látható jelenetről kérdezték.

Előrevetítenénk, hogy egy giga nagy SPOILER-ről van szó, úgy hogy csak okosan!

„Nehéz döntés volt számomra megválni Yondu-tól, ugyanis az őt alakító színész, Michael Rooker az egyik legközelebbi barátom, és belegondolni abba, hogy a harmadik részben ő már nem lesz benne, nagyon nehéz számomra!”

Ahogyan Gunn azt is elárulta, ő nem szereti, hogy a képregény-filmek esetében a rosszfiúk egydimenziósak, csak feketék-vagy fehérek lehetnek, éppen ezért törekedett ő eddig is arra, hogy a gazfickókat is jobban megismerjünk, valamint azt mondta, ha valaki meghal, akkor az, nála valóban meghal, sosem fog visszatérni, ahogyan azt a többi Marvel-mozi esetében tapasztaltuk!

Ezek után pedig A galaxis őrzői-filmek rendezője kénytelen volt belátni, hogy bármennyire is szeretné megmenteni az egyik kedvencét, nem teheti, így nélküle kell folytatnia!

Merthogy James Gunn mindezek ellenére sem hátrál ki a harmadik rész mögül, amit a pletykák szerint 2020-ra várhatunk!

Forrás: movieweb.com
Képek: Instagram.com

 

#CinemaKlub#james gunn#a galaxis őrzői#spoiler

Címlapról ajánljuk