CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (04. 30.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 30. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Kavarás

Az első randik szabálya egyszerű: tégy próbát, dönts gyorsan, ha pedig nem tetszik a másik, lépj le azonnal. Jim így is tesz, amikor első randija Laurennel nem jön össze. Ám közös barátaiknak köszönhetően egy szobába kerülnek a luxus családi üdülőhelyen, korábbi házasságaikból származó gyermekeik társaságában. A két csapat között a háború elkerülhetetlen, de nem kétséges, hogy Jimet és Laurent a sors egymásnak teremtette.

Mikor?
RTL Klub 19:55

A nagy nap

A rég elvált Don és Ellie Griffin kénytelen eljátszani a boldog párt nevelt fiuk, Alejandro esküvőjén, hogy a fiú rendkívül vallásos vér szerinti anyja elégedett legyen. Don lobbanékony párja, a mellőzött Bebe persze nem nézi tétlenül az eseményeket, ráadásul Grace sincs oda apja dolgaiért. Végleg elszabadul a pokol, amikor az ara, Missy családja is megérkezik.

Mikor?
RTL Klub 22:15

Az arany iránytű

Lyra, az árva kislány az oxfordi Jordan College neveltje, egyben egy párhuzamos világ lakója, amelyben a mindent átfogó Magisztérium sötét képviselői, az átkosok gyerekeket rabolnak. Az a hír járja, hogy az Északi-sarkon fekvő kísérleti állomásra viszik őket. Amikor Lyra legjobb barátja, Roger is eltűnik, a kislány megfogadja, hogy akár a világ végére is elmegy, hogy megmentse őt.

Mikor?
RTLII 20:00

Gothika

Egy szigorúan őrzött női börtön sokaknak félelmetes intézmény, de Miranda Grey pszichológusnő inkább izgalmas szakmai kihívásnak tekinti munkahelyét. Egy este egy sebesült lányt látva az úton félrerántja a kormányt, ám mire magához tér, újból a munkahelyén, a börtönben találja magát, de már a rács másik oldalán. Azt mondják neki, megölte a férjét. Azt állítják, hogy megőrült.

Mikor?
RTLII 22:10

A vihar magja

Tanévzáróra készülnek az amerikai Silvertonban, amikor a meteorológiai jelentés szerint hatalmas viharzóna közelít a településhez. Miközben a lakosság túlnyomó része megpróbál menedéket keresni vagy elmenekülni a forgószél és a ciklonok elől, viharvadászok csapata érkezik a városba. A bátor kutatók megpróbálnak bejutni a tornádó közepébe, hogy közvetlen közelről vizsgálják meg a különleges jelenséget. Számukra ez a mindent elsöprő vihar életük kivételes lehetősége.

Mikor?
Film+ 19:00

2012

Jackson Curtis író a Yellowstone Nemzeti Parkban kirándul a gyerekeivel, amikor váratlanul katonák jelennek meg, és egy titkos laboratóriumba szállítják őket. A férfi rájön, a kormány elhallgatta, hogy közeleg a világvége. A maja prófécia szerint az apokalipszis 2012-ben következik be. A világ vezetői titkos tervet készítettek a kiválasztottak túlélésére. Természeti katasztrófák sora sújtja a bolygót: vulkánkitörés, földrengés, szökőár pusztít mindenfelé. Jackson kétségbeesett versenyfutásba kezd az idővel, hogy megmentse a családját, egyik vészhelyzetből a másikba kerülnek. A titkos terv a Himalája csúcsai közé vezeti őket.

Mikor?
Film+ 20:45

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#kavarás#drew barrymore#adam sandler#diane keaton#susan sarandon#2012#john cusack

Címlapról ajánljuk