CinemaKlub

Nézd meg te is, hogyan fest Lady Gaga első filmes főszerepében!

rtl.hurtl.hu

2017. április 18. 12:20

Az énekesnő ugyanis Bradley Cooper rendezői debütálásában, a Sztár születik remakejében domborít majd, amiben a férfi főszerepet maga Cooper alakítja majd! Érdekel az első hivatalos fotó? Mutatjuk!

Bizony a négyszeres Oscar-jelölt színész, most a kamera mögött is bizonyítani kíván, miközben ő fogja játszani Jackson Maine-t, aki a Lady Gaga által alakított, Ally-t azaz Stefani Germanotta mentora és társa lesz a sikerhez vezető úton!

A Sztár születik című film érdekessége, hogy ez már a negyedik újragondolása a történetnek, aminek második 1954-es változatában Judy Garland játszotta a női főszerepet, míg az 1976-os változatban Barbara Streisand megformálásában láthattuk az énekesnőt.

Így az sem meglepő, hogy az eredeti dalok csendülnek majd fel Gagáék remakejében, hiszen a Streisand féle mozi hazavihette a legjobb dal Oscar-díját is!

Emellett pedig csupa Oscar-jelölt alkotó dolgozik majd a mostani filmen is: az operatőr például a Fekete Hattyút is jegyző Matty Libatique lesz!

A legújabb Sztár születik 2018 szeptemberében kerülhet a mozikba!

Forrás: comingsoon.net
Képek: Instagram.com

#CinemaKlub#remake#bradley cooper#lady gaga#Barbara Streisand#judy garland#oscar-díj#legjobb dal#zene#musical#filmszerep

Címlapról ajánljuk