CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (04. 10.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 10. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A hatodik napon

Adam Gibson egy este arra ér haza, hogy valaki, egy tökéletes hasonmás csókolgatja a feleségét és eszi a születésnapi tortáját. Szörnyű igazságra kell rájönnie: véletlenül hagyták életben, a klónja pedig elfoglalta jól berendezett, nyugalmas életét. A megrázkódtatást fokozza, hogy nincs hatalom, amelyhez segítségért fordulhatna, mert ha fény derülne a baklövésre, könyörtelenül végeznének vele és a családjával. Adam megpróbálja hát felvenni a harcot az ismeretlen ellenséggel, hogy visszaszerezze önnön „létezését”. Ám úgy tűnik, az ellenfél elpusztíthatatlan, a ráuszított két bérgyilkos klónjai újra és újra felbukkannak.

Mikor?
Film+ 18:40

Az utolsó esély

Egy orosz nacionalista csoport átveszi a hatalmat az egyik nukleáris rakétabázison, s ezzel a világ a katasztrófa szélére sodródik. A USS Alabama tengeralattjáró épp orosz vizeken cirkál, és elegendő tűzerővel rendelkezik a harmadik világháború kirobbantásához. A bekövetkező zűrzavarban két tengerésztiszt, Frank Ramsey kapitány és másodtisztje, Ron Hunter hadnagy csap össze. Kettőjük küzdelme az egész világ sorsára kihat: Hunter ragaszkodása a szabályokhoz gátat szab Ramsey agresszív természetének. Ebben az erőpróbában a legénység lázadásra készül...

Mikor?
Film+ 21:00

A különleges alakulat

A War Pigs különleges katonai alakulat tagjainak kell bejutniuk az ellenséges vonalak mögé, hogy a nácikra lecsaphassanak. Hans Picault kapitány, a náciellenes német katona segítségével Jacknek ki kell érdemelnie az alakulat tiszteletét.

Mikor?
Film+ 23:15

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#akció#dráma#thriller#arnold schwarzenegger#a hatodik napon#denzel washington#dolph lundgren

Címlapról ajánljuk