CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (03. 20.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 19. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Az igazság ára

Mickey Haller ügyvéd eddig javarészt piti bűnözők védelmét látta el, ám most úgy érzi, megfogta az isten lábát. Egy gazdag Beverly Hills-i playboy ügyét bízzák rá, akit emberölési kísérlettel vádolnak. Az ügyvéd azt hiszi, könnyű dolga lesz, ám a rengeteg pénzzel kecsegtető eset, amely pofonegyszerűnek ígérkezik, hamarosan halálos játszmává alakul át. Hallernek nemcsak egy hozzá hasonlóan mesteri manipulátorral, de saját lelkiismeretével is meg kell küzdenie.

Mikor?
Film+ 18:40

Bíbor folyók

A világtól távol, a hegyek között Kerkérian sírrongálási ügyben nyomoz. Tőle csupán nyolc kilométerre, az elit egyetem zárt világában Niémans, a szuper zsaru egy különös gyilkosságot igyekszik megfejteni. Nem is sejtik, hogy a két eset összefügg. Hamarosan azonban újabb áldozatokra bukkannak és a nyomozás során a két detektív találkozik. Közösen rájönnek, hogy a sírfosztogató és a sorozatgyilkos ugyanaz a személy. Ám az ügy nem lesz egyszerűbb, csak veszélyesebb, amint közelebb kerülnek a misztikus eset megoldásához.

Mikor?
Film+ 21:00

Behálózva

Egy londoni piacon végrehajtott robbantást követően embervadászat indul egy terrorista csoport ellen, amit egyetlen gyanúsított él túl. Farroukh Erdogant bebörtönzik. A vádemeléshez szükséges titkosított bizonyítékokhoz csak Claudia Simmons-Howe, a kormány által kijelölt ügyész fér hozzá. A tárgyalás előtt Erdogan ügyvédje meghal, és Claudia korábbi szerelme, Martin Rose lép a helyébe. Claudia és Martin csakhamar rájönnek, hogy a tárgyalás kapcsán egy olyan veszélyes ügyön dolgoznak, amely az életükbe kerülhet.

Mikor?
Film+ 23:10

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#akció#dráma#Vincent Cassel#matthew mcconaughey#ryan phillippe#thriller#rebecca hall

Címlapról ajánljuk