CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Csütörtök (03. 09.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 8. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Joker

A szerencsejáték-függő Nick Wild személyi kísérőként dolgozik a Las Vegas-i kaszinókban. Amikor barátnőjét brutálisan helyben hagyják egy éjszaka során, Nick segít neki megtalálni az elkövetőt. Ám az csak később derül ki, hogy az alaposan megleckéztetett maffiózó, Danny DeMarco a helyi keresztapa fia. Nick tudja, hogy a menekülésnek nincs értelme, és tisztában van vele, hogy nagyon közel van élete utolsó napja. Ezért mindent egy lapra tesz fel.

Mikor?
Film+ 21:00

Lopakodók 3.

Thomas Beckett őrnagy az amerikai tengerészgyalogság legveszedelmesebb mesterlövésze. Drogbárók, bérgyilkosok és kegyetlenkedő katonai vezetők után most a legkomolyabb ellenfelével kell szembeszállnia. Egykori barátja, Paul Finnegan mégsem esett el bevetés közben, és most nemcsak Amerikát, de az egész világot veszélyeztető akcióba kezdett. Amikor egy Vietnamban működő ügynök előcsalogatja Finnegant a rejtekhelyéről, világossá válik, micsoda veszedelmes harcossal állnak szemben. Egyetlen esélyük marad Finnegan kilövésére, s Beckettnek most nem remeghet a keze.

Mikor?
Film+ 22:50

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#akció#dráma#jason statham#joker

Címlapról ajánljuk