CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (02. 27.)

rtl.hurtl.hu

2017. február 26. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Maga a pokol

Nagy pénzek forognak kockán Kelet-Európa egyik legkorruptabb börtönében, ahol a rabok gladiátorokként, életre-halálra küzdenek. A brutalitás, a nyereségvágy és az életösztön vérengző szörnyetegekké teszi őket. Az egyik legújabb versenyző Kyle LeBlanc, akit életfogytiglanra ítélt az orosz bíróság felesége gyilkosának megöléséért. A börtönben tomboló brutalitás belőle is szörnyeteget csinál, de talán épp ez az egyetlen, ami megmentheti az életét.

Mikor?
Film+ 21:00

Halálos csomag

Jack mindig tudja, mit akar, vérbeli profi. A főnöke megbízásait kell végrehajtania - maradéktalanul, kérdezés nélkül, s persze hibátlanul. Egy nap új feladatot kap: el kell hoznia egy titokzatos csomagot egy motelből. Jack szinte gond nélkül, már-már túl könnyen elér a célhoz, indul vissza, de a motelből kijutni több mint életveszélyes - a csomag halálosnak bizonyul.

Mikor?
Film+ 22:55

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#akció#jean-claude van damme#thriller#dráma#john cusack

Címlapról ajánljuk