CinemaKlub

Az idei Oscaron szó szerint tündököltek a sztárok!

rtl.hurtl.hu

2017. február 27. 7:05

Az ide díjátadó vörös szőnyegén meghatározó volt az arany és az ehhez hasonló csillogás! De ahogyan az lenni szokott, voltak, akiknek mindez kevésbé állt jól. Úgy tűnik, még az Akadémia esetében sem, minden arany, ami fénylik...

Lássuk, kik azok, akik már a bevonulást is bearanyozták!

Nicole Kidman porcelán sápadt bőréhez, tökéletesen passzol ez a pezsgő színű ruha, ami egyszerre romantikusan szemérmes, valamint mivel előnyösen hangsúlyozza az alakját, kifejezetten szexi!

Az immáron Oscar-díjas színésznő, Emma Stone, Gatsby stílusú ruhájával, valóban Hollywood aranykorát idézi, a ruha színével pedig, az újonnan szerzett aranyszobrához öltözött!

Jessica Biel szintén a fényes árnyalatot választotta, ám ő csavart a dolgon a kimonószerű estélyivel, amihez a frizurája és a sminkje is passzol, természetesen. Azonban a legjobb kiegészítője, ezúttal is a párja, Justin Timberlake volt!

Isabelle Huppert pedig az egyik személyes kedvencünk lett, itt is látszik, miben más egy francia és egy amerikai színésznő. Huppert ugyanis úgy fest, ebben a ruhában, mintha minden nap ilyenekben járkálna, annyira természetes, mégis kirívóan szép jelenség!

Dakota Johnson is a nemes színt választotta, azonban az ő esetében, inkább beszélhetünk arról, hogy élő Oscar-szobornak öltözött, mint, hogy azt méltathatnánk mennyire illik öltözéke az eseményhez. Ezt egyébként kollégája, Jamie Dornan is megjegyezte a pódiumon.

Ha pedig Dornan-ről esett szó, ne feledkezzünk meg a férfiakról sem, akik közül többen a fehér szmokingot részesítették előnyben.

Még Dev Patel is emellett a stílus mellett döntött!

De voltak, akik extravagánsabbra vették a figurát, mind színben, mind pedig anyagban: ilyen volt például Chris Evans is.

Ahogyan, szintén a kék színt választotta, az idén huszadik jelölését ünneplő, Meryl Streep is, akinek ruháját nagy felhajtás övezte, már a gála előtt is, ugyanis a színésznő állítólag visszautasította, hogy Karl Lagerfeld ruhakölteményében vonuljon végig a vörös szőnyegen!

Egyébként vannak, akiket nem zavar a vörös textíl a lábuk alatt, sőt szeretnek ehhez az "állandó darabhoz" öltözni, mint ahogyan Viola Davis is tette a tűzpiros ruhájával.

Vagy ahogyan Ruth Negga is tett!

A színésznőn egyébként még egy szín szembetűnhet, a kék, ami az aprócska szalagmiatt van, ami a mellkasán található.

Ez egyébként más hírességen is kiszúrható volt a díjátadón.

Az olyan sztárok ugyanis, mint amilyen Negga, vagy Michelle Williams legjobb barátnője, Busy Philipps ezzel is az egyik civil szervezetet támogatták!

Williams amúgy ismét üres kézzel kellett, hogy távozzon, de mi a ruhájáért biztosan díjat adtunk volna!

Ahogyan Emma Roberts is azt érdemelne, ezért a csodáért!

Janelle Monáe pedig, ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, ezzel a barokk stílusú estélyivel, ami az arany szín helyett, inkább a drágakövektől ragyogott!

Forrás/Képek:Insatgram

#CinemaKlub#bevonulás#sztárok#emma stone#nicole kidman#viola davis#estélyi#divat#style

Címlapról ajánljuk