CinemaKlub

Hihetetlen, Emma Watson-t tényleg az ég is Disney hercegnőnek teremtette!

rtl.hurtl.hu

2017. február 21. 11:13

Kénytelenek vagyunk beismerni, a színésznő tökéletes Belle lesz A szépség és a szörnyeget musical-ben, amiről most te is megbizonyosodhatsz, ha megtekinted az újabb videoklipet!

Már csak egy hónap és a nagyközönség is láthatja, hogyan is fest a Harry Potter-filmek sztárja a Disney-klasszikus főszereplőjeként!

Bár sokan eddig is el voltak ragadtatva a színésznő kinézetétől és hangjától, most már mi is el hisszük, hogy tökéletes választás volt a szerepre! Ezt pedig mi sem bizonyíthatná jobban, mint az alábbi videó, amiben a meséből már jól ismert dal, és Belle szülővárosa elevenedik meg:

Valamint, aminek hála láthatjuk, hogy mennyire kirekesztett a főhősnő még a saját környezetében is!

Emma Watson egyébként ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a szerelmi történet Belle és a Szörnyeteg (Dan Stevens) között egyáltalán nem olyan egyszerű, mint azt elsőnek gondolnánk.

„Belle egy független nő, aki azt csinálja, amit helyesnek vél, a szörnyeteg pedig nincs hozzá szokva, hogy valaki ellent mondjon neki, így ők először tényleg nem tudnak közös nevezőre jutni. Később azonban a kirekesztettség érzése és az, hogy mennyit kellett szenvedniük, amiatt hogy mások összehozza őket!"

A színésznő hozzá tette, hogy szerinte a lány Gaston-nal (Luke Evans) sosem tudna együtt lenni, mert nincs benne semmiféle empátia, hiszen nem is szenvedett soha.

Hogy ezt valóban sikerült-e olyan hatásosan filmre vinni, ahogyan például a fent látható jelenetet, az majd márciusban kiderül a mozikban!

Forrás: themovienetwork.com
Képek: Instagram.com

#CinemaKlub#musical#emma watson#a szépség és a szörnyeteg#luke evans#dan stevens#Videó#disney

Címlapról ajánljuk