CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (02. 19.)

rtl.hurtl.hu

2017. február 18. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Tűzgyűrű

Raleigh Becket és bátyja egykor a legmenőbb Jager-pilóták voltak. Párosuk legyőzött minden idegent. A kaidzsuk Godzilla méretű pusztítók, akik a Csendes-óceán törésvonalai mentén létrejövő dimenziókapun át érkeznek a Földre. A kaidzsuk azonban megerősödtek, és az emberiség védtelenné vált. Mindössze négy óriás Jager maradt épségben, és Rileynak mielőbb társat kell találnia, hogy felvehesse a harcot az idegenekkel szemben. A szép Mako ideális lenne, ám még nem volt éles bevetésen.

Mikor?
RTL Klub 18:50

Feszültség

Duncan még csak pályakezdő kábeles, vagyis magasfeszültségű villanyszerelő, de karrierje nem indul jól. Főnöke, Beau szívből gyűlöli, nem is sejtve, hogy Duncan az apja az unokahúga, Bailey gyermekének, akit Beau nevelt fel. Hamarosan rájuk tör az évszázad vihara, és Beau és csapata mindent belead, hogy a városban újból legyen áram. Mikor Beau megtudja, hogy Bailey megsérült és kórházba került, az életét is kockára teszi, hogy megmentse őt.

Mikor?
RTL Klub 21:35

Szerelem és más drogok

Jamie sármos pasi, szinte ellenállhatatlan a nők körében. Egy nap azonban találkozik Maggie-vel, aki más, mint az addigi könnyű kalandjai. Meghódíthatatlan szabad szellem, aki nem engedi, hogy bárki vagy bármi az útjába álljon. A páros vad, szenvedélyes, és kiszámíthatatlan viszonyba kerül egymással. Jamie, aki képtelen bármiféle elkötelezettségre, kisebb válságba kerül, mikor kapcsolatuk komolyra kezd fordulni. Maggie is mindjobban vonzódik hozzá, bármennyire is küzd az érzései ellen.

Mikor?
RTLII 20:00

Elrabolva 2

 


Két évvel lánya elrablását követően Bryan Mills, a vérprofi volt CIA-ügynök Isztambulba utazik egy biztonsági munka miatt, ahová magával viszi a lányát, Kimet és volt feleségét, Leonore-t is. A halottaikat gyászoló albán maffia bosszút esküszik, és Mills családjára ismét lecsapnak. A tapasztalt ügynök azonban semmitől sem riad vissza: kíméletlen, véres harcba kezd, hogy megóvja szeretteit, és kiszabadítsa túszul ejtett feleségét.

Mikor?
Cool 19:00

Szép kis nap!

 


Még a legfelkészültebb szakember is szétszórt, fűhöz-fához kapkodó szerencsétlenné válhat, ha gyermeke váratlanul felrúgja a napi programját. Az élete egyik legfontosabb riportján dolgozó Jack volt felesége hirtelen úgy dönt, hogy férjére hagyja a kislányukat. Eközben a szintén rendkívüli tárgyalás előtt álló Melanie a gyerekgyűlölő főnökétől igyekszik távol tartani kisfiát. Az egynapos iskolai kirándulás mindkettőjük számára remek megoldásnak ígérkezik. Azonban a gyerekek lemaradnak a buszról, így a két szülő megállapodik abban, hogy felváltva vigyáznak rájuk.

Mikor?
Cool 23:50

Beépített szépség

Különös terrorista tartja rettegésben a város környékét, legközelebbi célpontjának a szépségverseny döntőjén résztvevő lányokat jelöli meg. Egyértelmű, be kell építeni egy FBI-ügynököt a versenyzők közé. A látszatra nem túl nőies, kissé bajszos, röfögő, keresetlen Gracie-re esik a választás. Vic Melling, a kényes ízlésű szépségszakértő lehetetlen feladatot kap. Újkori Higgins professzorként sűrű leckékkel próbálja meg behozni Grace hátrányát a nagy versenyig...

Mikor?
Film+ 18:50

A Pusztító

Phoenix, Los Angeles legelvetemültebb bűnözője összetűzésbe kerül minden idők legbrutálisabb zsarujával, Spartannal. Bár a harc döntetlennel ér véget, mindketten Kalifornia kirogenikus börtönébe kerülnek, ahol mélyfagyasztott állapotban várják büntetésük végét. 2032-ben azonban a tökéletesen erőszakmentes társadalomban Phoenix kiszabadul és ismét pokoli időszak köszönt a városra, melynek irányítói rövidesen belátják, csak egy ember képes megfékezni a fékevesztett terminátort: a nála is durvább Pusztító.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#ajánlók#Filmek#tűzgyűrű#charlie hunnam#john travolta#akció#kalandfilm#anne hathaway#szerelem és más drogok#elrabolva 2#liam neeson#george clooney#michelle pfeiffer#beépített szépség

Címlapról ajánljuk