CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (02.06.)

rtl.hurtl.hu

2017. február 5. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Kéjlak

 


Öt nős férfi osztozkodik egy pazar lakáson, amit titkos randevúkra és egy éjszakás kalandokra használnak. Amikor egy reggel Vincent kinyitja az ajtót, és az ágyban egy gyönyörű szőke, meztelen, halott lányt talál, felhívja legjobb barátait, Christ, Luke-ot, Martyt és Philip-et, hogy együtt próbálják összerakni, mi történhetett. Ahogy a rendőrség lassan sarokba szorítja az első számú gyanúsítottat, barátságok és házasságok fura szövevénye rajzolódik ki.

Mikor?
Cool 21:00

A Nap könnyei

Waters főhadnagy az elit kommandó katonája, akit Nigériába küldenek, hogy segítsen kimenekíteni az ott ragadt amerikai állampolgárokat. De attól kezdve, hogy megérkezik, minden átalakul. Kendricks doktornő ugyanis nem hajlandó elhagyni azokat a védenceit, akik nem követhetik Amerikába. Ráveszi a vonakodó katonát, hogy tagadja meg a parancsot, és egy titkos ösvényen kísérje őket Kamerunba. Út közben egy férfi is csatlakozik hozzájuk, akiről hamarosan kiderül, hogy a lázadók milíciája üldözi.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#thriller#dráma#karl urban#kéjlak#a nap könnyei#akció#bruce willis#monica bellucci

Címlapról ajánljuk