CinemaKlub

Anne Hathaway egy óriás szörny bőrébe bújt?

rtl.hurtl.hu

2017. február 2. 11:15

A napokban megjelent a színésznő legújabb filmjének trailere és minket azonnal le is vett a lábunkról. Egy biztos, az alkotás „kolosszális hatással lesz a világra” és ilyen szerepben még nem láthattuk Hathaway-t!

A bemutató már tavaly megtörtént Torontóban és a Sundance Filmfesztiválon is láthatta a nagyérdemű. A mozikba azonban csak április elején kerül, Amerikában… Hogy nálunk mikor lesz megtekinthető, arról még nem tudni.

Anne Hathaway mellett Dan Stevens, Jason Sudeikis, Tim Blake Nelson és Austin Stowell is szerepet kaptak az alkotásban. Állítólag a filmet a Godzilla, a John Malkovich menet és az Elveszett jelentés ötvözeteként lehetne leírni.

A sztori röviden összefoglalva: a főhős, Gloria (Hathaway) elveszti az állását és a vőlegényét, ezért úgy dönt, hogy New York-i életét otthagyva hazaköltözik. Ám amikor megérkeznek az első hírek arról, hogy egy óriási szörnyeteg tombol Tokióban, ráébred, hogy a távoli eseményeket furcsa módon mintha ő irányítaná. A további katasztrófa elkerülése érdekében Gloriának rá kell jönnie, hogy látszólag jelentéktelen lénye miért gyakorol ilyen kolosszális hatást a világ sorsára.

A rendező, Nacho Vigalondo elmondta, hogy ez eddigi legnagyratörőbb forgatókönyve és az, hogy Anne elvállalta a főszerepet, minden képzeletét felülmúlta. Emellett a film mondanivalóját annyiban foglalta össze, hogy akárcsak az életben, a tőlünk távoli katasztrófák - bár megviselnek minket -, nincsenek hatással mindennapjainkra.

Na és akkor jöjjön a nemrég napvilágot látott trailer! Meglepődésre felkészülni!

Képek: Tumblr
Forrás: Deadline, The Hollywood Reporter
#CinemaKlub#anne hathaway#premier#trailer#szörny#film#godzilla#mozi

Címlapról ajánljuk