CinemaKlub

Tudtad, hogy minden Pixar mese rejtett meglepetéseket tartogat?

rtl.hurtl.hu

2017. január 19. 14:22

A Disney nemrég közzétett egy sokkoló kis összeállítást a meséiből, amiben bebizonyítják, hogy bizony az összes történetük egy univerzumban játszódik. Minden mesében találhatunk utalásokat a többire.

A szemfüles Pixar rajongók már sokszor pörögtek azon, hogy egy csomó mesében felfedezhetünk olyan utalásokat, tárgyakat, látványelemeket, amelyek más történeteik hőseit ábrázolják. Vannak persze egyértelműek, mint például amikor a Szörny Rt. első részében Boo egy Némós plüsst tart a kezében.

De ennél azért nehezebb feladványokat is elrejtettek a készítők a meséikben. Őszintén: ha mi is ennyire pengék lennénk az animációs világ rejtelmeiben, akkor tuti azzal szórakoznánk, hogy ilyen rejtélyeket teszünk a munkánkba. Ülnek ők éppen eleget a számítógép előtt, hogy ilyenekkel trollkodhassanak.

Szerencsére, a Disney-s arcoknak van humoruk és szeretik ilyen érdekességekkel sokkolni a rajongóikat, ezért kitettek a Toy Story hivatalos Facebook oldalára egy videót, amiben összeszedték ezeket a kis meglepetéseiket. Gondoltátok volna, hogy az Agymenők Riley-ja szerepelt a Némó nyomában?

Az biztos, hogy ezentúl mindig nagy szemekkel vizslatjuk majd az összes Pixar/Disney mesét!

És ha ennyi cukiság nem lenne elég, akkor lessétek meg a montázst, amiben egy rajongó összevágta a legszebb Disney jeleneteket! Mi bekönnyeztünk rajta!

#CinemaKlub#pixar#disney#meglepetés#mese

Címlapról ajánljuk