CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (01. 04.)

rtl.hurtl.hu

2017. január 3. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Elveszett

Az éjszakai munkából hazatérő Jillt döbbenetes hír fogadja: testvérét, Mollyt elrabolták. Jillt egy évvel korábban szintén elrabolták, de megmenekült. A lány meggyőződése, hogy ugyanannak a sorozatgyilkosnak a fogságába került Molly is. A rendőrség őrültnek tartja a lányt, ezért nem akarnak segíteni neki. Jill érzi, hogy Mollyt megöli az elrablója, ezért maga indul a gyilkos nyomába, hogy megmentse testvérét.

Mikor?
RTLII 22:00

A sas

140, Római Birodalom, Britannia provincia. Ide érkezik Marcus Aquila, hogy visszaállítsa családjuk megtépázott hírnevét, s visszaszerezze apja légiójának nyomtalanul eltűnt sas jelképét. Amikor Marcus megkíméli Esca, az ifjú brit életét, Marcus nagybátyja, Aquila megvásárolja Escát, hogy rabszolgaként szolgálja unokaöccsét. Egy nap Marcus hírét veszi, hogy a keresett sast egy északi templomban látták. Esca kíséretében nyomban útnak indul Hadrianus fala felé, a számtalan veszélyt rejtő barbár törzsek földjére.

Mikor?
Film+ 18:50

Két túsz között

Scott Roper született rábeszélőgép, a San Franciscó-i rendőrség pótolhatatlan munkatársa. Feladata, hogy a túszejtőket mindenáron rábeszélje foglyaik szabadonbocsátására. Kollégája és barátja halálát azonban még ő sem képes megakadályozni. A rendőrrel egy hidegvérű gyilkos végzett. Roper mindent elkövet, hogy ő keríthesse kézre a gyilkos ékszertolvajt. A nyomozásban társa is akad, bár Kevin McCall a fegyverekhez eleinte jobban ért, mint a szavakhoz, de a lélegzetelállító macska-egér harc során Roper beavatja őt különös mestersége leglényegesebb fogásaiba…

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#akció#dráma#thriller#amanda seyfried#channing tatum

Címlapról ajánljuk