CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (12. 30.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 29. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Esti mesék

Skeeter, az elégedett szállodai karbantartó jobb sorsra érdemes, apja egykori megállapodása szerint rég vezetőbeosztásban kéne dolgoznia. Egy nap nővére megkéri, hogy esténként vigyázzon a gyerekeire. A végtelen fantáziával megáldott fickó a lefekvéskor előadott történeteivel rabul ejti a kölyköket. Ám az élete egyik napról a másikra fenekestül felfordul, amikor a mesék valami mágikus úton valósággá válnak. Kezdetben szórakoztatónak tűnik mindez, ám kiderül, hogy a boldogságot csak nagyon is valódi nehézségek legyőzésével lehet elérni.

Mikor?
RTL Klub 19:15

Halálos fegyver 4.

Riggs, Murtaugh és Cole nyomozó állandó segítőjük, a hiperaktív Leo Getz segítségével újra romba döntik a várost. Ezúttal a kínai triádokkal kerülnek összetűzésbe, melynek kíméletlen vezetője Amerikában akar illegális pénzügyleteket bonyolítani. Ráadásul ezúttal minden szülésre képes nő terhes: Lorna Riggs gyermekét várja, míg Martaugh lánya egy zsarutól állapotos.

Mikor?
RTL Klub 21:05

Szerelmünk lapjai

Allie és Noah tizenévesek voltak, amikor találkoztak, az első pillanattól kezdve rokonszenveztek egymással. Kibontakozó szerelmük hamar beteljesedik. A lány gazdag szülei azonban ellenzik kapcsolatukat, így a két fiatal útja elválik egymástól. Amikor néhány esztendővel később újra találkoznak, a szerelmük újjáéled, és Allie-nek hamarosan választania kell társa és társadalmi rangja között. Történetüket, melynek fontos jelentősége van számára, egy idős úr olvassa fel újra és újra egy hasonló korú hölgynek.

Mikor?
RTLII 19:10

A szobatárs

 


Sara Iowa államból érkezett Los Angelesbe. Alig várja, hogy elkezdődjön az egyetem, és megismerje a nagyvárost. Találkozik a kollégiumi szobatársával, Rebeccával. A gazdag pasadenai lány a szárnyai alá veszi, megmutatja neki a várost, megosztja vele a ruháit. Sara hamarosan másokkal is összebarátkozik, ami, úgy tűnik, rosszul esik Rebeccának. Miután összejön a jóképű Stephennel, egyre kevesebb időt tölt a lakótársával. Rebecca egyre nehezebben viseli mindezt, és Sara gyanakodni kezd, hogy a szobatársa talán mégsem az a bájos, kedves lány, mint akit megismert.

Mikor?
Cool 22:50

A sötétség kapui

Mike Lawford professzor kétségbeesetten keresi fiát, aki Halloween éjszakáján, az ünnepi forgatagban tűnt el. Egy évvel később a férfit ijesztő rémálmok és képek kezdik kísérteni, melyekre nem talál semmiféle ésszerű magyarázatot. Igyekszik kideríteni a háttérben húzódó okokat, s egyúttal feltárni fia eltűnésének körülményeit, remélve, hátha a gyermekre is rábukkan.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#akció#thriller#vígjáték#dráma#romantika#adam sandler#nicholas cage#szerelmünk lapjai

Címlapról ajánljuk