CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Csütörtök (12. 29.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 28. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Játékháború 2.

Egy kacatvásáron Woodyt elrabolják, hogy egy kollekció részeként Japánba postázzák busás összegért. Buzz Lightyear, a rettenthetelen csillagharcos, Woody hű barátja azonnal mentőakciót szervez Woody megmentésére. Az akció sikeresen végződne, ha Woody időközben nem változott volna meg. A játékok nagy megdöbbenésére Woody úgy dönt, hogy Jess-szel és Szemenaggyal marad, az egykori tévésorozat bájos szereplőivel. Csak későn jön rá, hogy az álnok Aranyásó valójában rászedte, és barátait is becsapja

Mikor?
RTL Klub 19:15

Halálos fegyver 3.

Riggs és Murtaugh komoly problémával kerül szembe. Egy rendőrből lett bandafőnök támad a városra. Őrült tetteiben nincs rendszer: lopott fegyverekkel kereskedik, de árujának java részét saját maga használja. Azokat a házakat és autókat, melyeket a nyomában lévő rendőrpáros véletlenül épen hagyna, ő teszi a földdel egyenlővé. Robbanások, üldözések és utcai lövöldözések követik egymást elképesztő sebességgel. És hogy a felfordulás teljes legyen, a túlbuzgó ingatlanügynök Getzen kívül egy harcias rendőrnő is színre lép.

Mikor?
RTL Klub 21:05

Kapcsolat

A Carl Sagan regényéből készült film korunk egyik legvitatottabb témáját dolgozza fel: egyedül vagyunk a világegyetemben, vagy valahol élnek hasonló társaink? Ellie Arroway, a megszállott csillagász megingathatatlanul hisz abban, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban. Fáradhatatlanul kutatja a világegyetemből érkező rádiójeleket, bár a tudóstársadalom gúnyosan, kételkedve és megvetéssel szemléli munkáját. Egy napon azonban a távoli Vega csillag irányából rádióüzenetet fog, melyet a világ minden sarkából összesereglett tudósok fejtenek meg. Remény és rettegés lesz úrrá mindenkin, hiszen egy intergalaktikus utazásra alkalmas jármű terve lehet áldás és átok is: jelenthet űrháborút, de egy új korszak hajnalát is...

Mikor?
RTLII 23:00

Joker

A szerencsejáték-függő Nick Wild személyi kísérőként dolgozik a Las Vegas-i kaszinókban. Amikor barátnőjét brutálisan helyben hagyják egy éjszaka során, Nick segít neki megtalálni az elkövetőt. Ám az csak később derül ki, hogy az alaposan megleckéztetett maffiózó, Danny DeMarco a helyi keresztapa fia. Nick tudja, hogy a menekülésnek nincs értelme, és tisztában van vele, hogy nagyon közel van élete utolsó napja. Ezért mindent egy lapra tesz fel.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#mese#mel gibson#akció#vígjáték#rene russo#joker#jason statham#kapcsolat

Címlapról ajánljuk