CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (12. 10.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 9. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Anya a pácban

Eliza kétgyermekes New York-i családanya. A lánya hatodik szülinapjára készülődve Elizánál elszakad a cérna. Úgy érzi, összecsaptak a feje felett a hullámok, minden idejét leköti a gyerekekkel való foglalkozás. Férje azonban nem veszi őt komolyan, ezért Eliza elhatározza, hogy gyökeresen megváltoztatja az életét. Kapóra jön, hogy az egyik magazin versenyt hirdet az anyaság témakörében. A versenyre való felkészülés során Eliza rádöbben az igazságra.

Mikor?
RTL Klub 22:55

A végzet ereklyéi - Csontváros

Clary Fray anyja rejtélyes eltűnésekor rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és a világ, amiben eddig élt nem is olyan átlagos, mint amilyennek képzelte, épp ellenkezőleg. Clary kétségbeesésében csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, akik megmutatják neki New York valódi arcát: egy démonokkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal, félelmetes lényekkel teli világot. Az ősidők óta tartó küzdelemnek Clary lesz a kulcsszereplője, miután kiderül, hogy egyedül ő képes megtalálni a mindent eldöntő ereklyét.

Mikor?
RTLII 19:35

Lenyűgöző teremtmények

 


Gatlin nevű kisvárosba újonnan érkező Lena Duchannes (Alice Englert) hamar felkelti Ethan Wate érdeklődését. A fiú elvágyódik a szerinte reménytelenül unalmas városkából, ám rövid időn belül annyi izgalom zúdul rá, amennyire sosem számított: Lena ugyanis természetfeletti képességekkel bír. Lena és Ethan bimbózó szerelmét Lena családjának sötét öröksége is veszélyezteti, és hogy a lány igéző, akinek a 16. születésnapján örökre eldől, hogy a fényé vagy a sötétségé lesz-e, a jó vagy a gonosz oldalára áll-e.

Mikor?
Cool 18:40

Vadidegen

 


Vannak olyan netes chatszobák, ahová nehezebb bejutni, mint a legtitkosabb klubokba, léteznek találkahelyek, ahová csak hosszas ellenőrzés és szigorú biztonsági intézkedések után klikkelhet a felhasználó. Rowena egyik barátját meggyilkolják. A gyilkosa után nyomoz, és úgy tűnik, csak akkor tudhat meg többet az ügyről, ha ő is bekerül egy ilyen chatszobába. Egyre mélyebbre merül a szenvedélyek hálózatában, olyan mélyre, ahonnan talán már nincs kiút.

Mikor?
Cool 23:10

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#vígjáték#uma thurman#lily collins#halle berry#kaland#akció#bruce willis#thriller

Címlapról ajánljuk