CinemaKlub

Na, akkor jöjjön a tini Pókember!

rtl.hurtl.hu

2016. december 9. 11:48

A héten már kaptunk egy rövidebb ízelítőt a filmből, most viszont megérkezett az előzetes is, amiből bőven kikövetkeztethető, hogy milyen lesz az új Pókember-korszak iránya.

Az eddigi Peter Parker történetek nem igazán ragadtak meg a fiatalkori szuperhős érzetnél, hamar tova haladtak a gimi utáni, kezdő egyetemista évek felé. Ez most nem így lesz! Persze, ezt már a szereplőgárda alapján is sejthettük, hiszen ez az első alkalom, hogy tényleg valódi tinédzsereket válogattak össze a forgatáshoz. Kezdve a főszereplővel, Tom Holland-dal, aki még csak 20 éves – összehasonlításképp, Andrew Garfield már 27 volt, amikor nekikezdett az első Pók-filmjének.

És annak ellenére, hogy az eddigi feldolgozások is remek alakításokat adtak nekünk – gondolunk itt a Maguire és Garfield korszakra egyaránt –, a Marvel most teljesen új lendületet akar adni a történetnek.

A stúdió filmjeire jellemzően, itt is központi tényező lesz a lazaság, a könnyedség és természetesen a humor – ezt alátámasztva Tony Stark is vicces-apósan támogatja a póksrácot.

Időben nagyjából az Amerika Kapitány 3 után lehetünk, van ugyanis egy jelenet a trailerben, ahol Parker visszanézi az akkori Hangya ellenes akcióját, amikor a tanár rászól az órán.

Nekünk így elsőre bejön az új Pókember – noha, siratjuk Garfield-ot –, és a Marvel, mint olyan is megbízható apaként áll a projekt mögött, úgyhogy még az is lehet, hogy a kicsi Peter képes lesz felülmúlni az elődjeit…

#CinemaKlub#pókember#spider-man: homecoming#tom holland#előzetes#trailer#robert downey jr#tony stark#marvel

Címlapról ajánljuk