CinemaKlub

Villant a Szürke ötven árnyalata 2! Itt az új előzetes!

rtl.hurtl.hu

2016. december 8. 8:00

A furcsa, kategóriába alig sorolható film ismét februárban akar hódítani a mozikban, úgyhogy nem meglepő, hogy friss előzetessel csábítják tovább a rajongókat.

Tavaly az volt a véleményünk erről az egész Szürke ötven árnyalata-őrületről, hogy legalább Ellie Goulding írt még egy tökéletes betétdalt, amire lehetett egy jót, szerelmes hangulatban lebegni. Ennyi. Ja, igen: Jamie Dornan pedig jól néz ki. Filmes szempontból pedig inkább hagyjuk ezt az egészet. De nem leszünk sznobok.

Főleg most, amikor kijött a legújabb trailere, amiből több minden is kiderült!

Lesz benne nyilvános szexiskedés:

Lesz benne még nyilvánosabb szexiskedés:

A hölgyeknek is akad majd benne némi „eye-candy”:

Valami nagy Edward-Bella vallomás is jön:

És egy picit megtolják a para-faktort egy kis Körrel:

Ami azonban pozitívum, hogy az előzetes gondosan figyelt rá, hogy a történetből ne hintsen el túlzottan sokat – ügyelve ezzel azokra a potenciális nézőkre, akik esetleg nem olvasták a könyveket. Persze, ha jól megfigyeljük a snitteket, akkor egy-két jellegzetes dolgot elkaphatunk, mint egy lezuhanó helikopter vagy az árnyként suhanó para-csajszi.

Az első részben ott hagytuk el a szereplőket, amikor Anastasia besokall Christian szadomazó módszereitől, ezért inkább lelép, örökre. Persze, pár hét után újra egymásra találnak.

Az eddigi formából kiindulva, biztosan kapunk jó pár forró szexjelenetet, egy agresszív-hódítónak tűnő főnököt és Kim Basingert is.

De inkább nézzétek meg ti is, miről is van szó:

#CinemaKlub#előzetes#a szürke ötven árnyalata#trailer

Címlapról ajánljuk