CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (12. 05.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 4. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Amnézia

 


Christine minden nap újra kezdi az életét. Reggel egy idegen férfi mellett ébred, megrémül, és amit hall, még jobban összezavarja. A férfi ugyanis elmondja neki, hogy egy autóbaleset során olyan sérülést szenvedett, melynek következtében minden éjjel törlődik a memóriája. De van, amit még a férj sem sejt. Egy ideje ugyanis egy pszichiáter kezelni kezdte a nőt, és az ő biztatására, titokban vezetett videónapló mégis lehetővé teszi, hogy a lassan éledő emlékképek megmaradjanak. Christine előtt egyre több régi részlet dereng fel, és az élet, ami fokozatosan összeáll belőlük, egészen más, mint amit a férje mesél neki.

Mikor?
Cool 21:10

A rend őrzője

Rudy, a nemzetközi hírű régész fia inkognitóban műkincsrablóként tevékenykedik. Amikor Izraelben titokzatos körülmények között elrabolják az apját a közel-keleti országba siet, hogy kiszabadíthassa. A mentőakció viszont egyre veszélyesebbé válik mígnem ki akarják toloncolni az országból. Sikerül azonban rábeszélnie Daliát, a rendőrnőt, hogy ne tegye fel a repülőre, hanem engedje tovább keresni édesapját. Menekülés közben egyre világosabbá válik számára, hogy titkos, vallási szervezetek közti háborúba csöppent...

Mikor?
Film+ 19:00

A következő három nap

John Brennan és felesége, Lara tökéletes házasságban élnek. Életük azonban váratlanul összeomlik, amikor az asszonyt a rendőrség letartóztatja egy gyilkosság gyanúsítottjaként. John minden törvényes eszközt bevet, hogy bebizonyítsa felesége ártatlanságát, de hiába, a bíróság húsz évre ítéli a nőt. Az ítélethirdetés után Lara öngyilkosságot kísérel meg a börtönben, ezért John úgy dönt, hogy kiszabadítja feleségét. Az aprólékos munkával kidolgozott szökés kivitelezése szinte lehetetlennek tűnik. Elég egyetlen hiba, és mindannyian a börtönben végzik.

Mikor?
Film+ 20:40

A félelem útja

Az elvált Lorraine Burton hétéves fiával, Chaddal hazafelé tart. Gyanútlanul megállnak egy benzinkútnál tankolni. Lorraine míg fizet, néhány percre magára hagyja a kocsiban Chadet. Mire visszatér döbbenten látja, hogy gyereke mellett egy férfi, Roy ül a kocsijukban. Roy mindenre elszánt bankrabló, aki Lorraine-t és fiát túszul ejtve Mexikóba akar átszökni.

Mikor?
Film+ 23:25

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#dráma#thriller#nicole kidman#colin firth#akció#a következő három nap#russel crowe#stephen dorff#paul walker#jean-claude van damme

Címlapról ajánljuk