CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (12. 04.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 3. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Godzilla

Ford Brody hadnagy különös körülmények között vesztette el a szüleit. Apja szinte beleőrült összeesküvés-elméletébe, húsz éven át meggyőződéssel kutatott egy szörny után, melyet a japán kormány tudósai Dr. Serizava  vezetésével egy föld alatti bunkerben rejteget. Egy radioaktív katasztrófa következtében a szörny nagy energiához jut és elszabadul. A világ megdöbben az óriási rovarszerű teremtményen, amely elszív minden energiát és porig rombol mindent, ráadásul még szaporodni is képes. Ez azonban még csak a kezdet. Az óceán mélyéről még egy nála is nagyobb fenyegetés közeledik.

Mikor?
RTL KLub 18:50

Holtodiglan

Amy és Nick az ötödik házassági évfordulójukra készülnek. Gazdagok és elégedettek, ám az ünnep estéjén a feleségnek nyoma vész. Hamarosan kiderül, hogy a látszólag boldog pár élete tele volt félelmetes, sötét titkokkal. Persze mindenki arra gyanakszik, hogy Nick keze van a dologban, ráadásul hazugságaival és furcsa viselkedésével még inkább magára tereli a zsaruk és a média gyanúját. Hiába bizonygatja az ártatlanságát, egyedül az ikertestvére, Margo bízik benne.

Mikor?
RTL Klub 21:25

Kegyes hazugság

Szudáni menekülteknek lehetőségük adódik áttelepülni Amerikába, a Missouri állambeli Kansas City-be. Találkozásuk egy munkaközvetítő cég tanácsadójával, Carrie-vel örökre megváltoztatja mindnyájuk életét.

Mikor?
RTLII 23:30

Támadás a Fehér Ház ellen

 


Asher elnök válság megoldó találkozóra készül a dél-koreai miniszterrel. Azonban a Fehér Ház ellen indított totális légitámadás mindenkit az elnök földalatti bunkerébe kényszerít, ahol végül a terroristák fogságába esnek. Mike Banning, az elnök egykori testőre és jó barátja azonnal a tettek mezejére lép. Míg a dél-koreai terroristák az amerikai katonák visszavonulását követelik, és egy veszélyes nukleáris fegyver bevetésével fenyegetőznek, Benning egyenként számol le az ellenséggel.

Mikor?
Cool 18:50

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#akció#kalandfilm#dráma#thriller#godzilla#holtodiglan#kegyes hazugság#ben affleck#reese witherspoon#rosamund pike#támadás a fehér ház ellen#aaron eckhart

Címlapról ajánljuk