CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (12. 02.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 1. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Lánybúcsú

 


Becky hamarosan férjhez megy a jóképű barátjához, Dale-hez. Úgy gondolja, hogy az erősebb nem képviselőjéhez hasonlóan neki is kijár egy lánybúcsú. Össze is trombitálja az egykori középiskolai barátnőit. Közülük Regan (Kirsten Dunst) titokban meg van sértődve, hogy nem ő kelt el először a lánycsapatból. Gena az ironikus stílusával leplezi, hogy valójában rettentően romantikus alkat. És ott van Katie, aki bizony nem az IQ-járól híres, hanem, hogy vadul élvezi az életet. Becky szolid bulit tervez, ám a dolgok pillanat alatt elfajulnak.

Mikor?
Cool 21:10

Űrcowboyok

1958-ban az amerikai légierő parancsnoksága kiválasztotta négy legjobb és legmerészebb pilótáját, hogy felkészítse őket az első űrutazásra. Ám a tervek végül másképp alakultak, és az űrkísérlettel járó dicsőséget egy kísérleti majom aratta le. Az egykori nagy csapat négy évtizeddel később azonban újra szolgálatba lép. Egy orosz műhold irányítórendszere felmondja a szolgálatot, és a hatalmas gépezet egyenest a föld felé zuhan. A szatelit olyan elavult, hogy az USA válságmegoldó szakértői közül senki sem tudja, hogyan lehetne irányítani. Ismét szükség van a régiekre. A csapat egykori parancsnoka Frank (Clint Eastwood), ha kis késéssel is, végre megkapja élete nagy lehetőségét. Ám ő csak akkor vállalja a küldetést, ha régi társait is magával viheti. Összeáll tehát a régi gárda, és felkészül élete első űr-mentőakciójára. Tagjai nem tudják, hogy ami ott fenn vár rájuk, arra úgy sem lehet felkészülni.

Mikor?
Film+ 18:40

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#vígjáték#kalandfilm#akció#dráma#lánybúcsú#kirsten dunst#lizzy caplan#isla fisher#rebel wilson#clint eastwood

Címlapról ajánljuk