CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (11. 28.)

rtl.hurtl.hu

2016. november 27. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Szemfényvesztők

 


A világ négy legjobb illuzionistája Merritt és Atlas vezetésével nyilvános show-műsorban kirabolja az egyik párizsi bankot, méghozzá nem is akárhogyan! A műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI nyomozója, Dylan és a mellé rendelt francia nyomozónő, Alma értetlenül állnak az agyafúrt attrakció előtt, ezért Thaddeushoz fordulnak segítségért, aki a bűvészmutatványok leleplezéséből él. Amikor a bűvészek többször is átejtik az FBI-t, majd mecénásukat, a milliárdos Tresslert  is kifosztják, megkezdődik a hajtóvadászat.

Mikor?
Cool 21:10

Terminátor 3: A gépek lázadása

Tíz év telt el azóta, hogy John Connor megállította az Ítélet Napját, és megmentette a Földet a teljes pusztulástól. Azóta bujkál: nincs hitelkártyája, munkája, mobiltelefonja - igyekszik nyom nélkül létezni, hogy a Skynet gépei ne találhassák meg. Talán az egész életét leélhetné így, ha a homályos jövőből nem érkezne egy új gép: a T-X. Ez a gép a Skynet csúcsmodellje. A legrafináltabb, legerősebb gyilkológép, amit a gépek eddig terveztek. És még a tetejébe egy gyönyörű nő testével álcázzák. Connornak (és e világ lakóinak) csupán egy reménye maradt: egykori gyilkosa, a Terminátor, amely talán képes felvenni a harcot a nála sokkal modernebb és hatékonyabb típussal. Ha alul marad, (ismét) vége a világnak.

Mikor?
Film+ 19:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#vígjáték#kalandfilm#akció#szemfényvesztők#woody harrelson#jesse eisenberg#mark ruffalo#arnold schwarzenegger#dave franco

Címlapról ajánljuk