CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (11. 13.)

rtl.hurtl.hu

2016. november 12. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A hobbit - Smaug pusztasága

Zsákos Bilbó, a mágus Gandalf és a Tölgypajzsos Thorin vezette tizenhárom törp folytatja útját a Magányos Hegyhez, hogy visszaszerezzék Erebort, a törpök mágikus királyságát, ahol most a gonosz sárkány, Smaug az úr. A Ködhegységen túljutva a Bakacsinerdő felé indulnak, ám Gandalf váratlanul távozik. Az erdőben óriáspókok támadják meg őket, ráadásul a törpök fogságba esnek. Úgy tűnik, a küldetés elbukik, ám Bilbó mindent elkövet, hogy kiszabadítsa barátait.

Mikor?
RTL Klub 18:50

Red

Frank, Joe, Marvin és Victoria egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Ismerik a szervezet minden titkos és kompromittáló anyagát, és most éppen emiatt válnak a CIA célpontjává. A visszavonult szuperkémeknek minden tudásukra szükségük van, hogy profi csapatként egy lépéssel üldözőik előtt járjanak, megpróbáljanak életben maradni a folyamatos merényletek közben és rájönni, hogy vajon melyik információ az, amiért az életükkel kell fizetniük. Frank és csapata úgy dönt, legjobb védekezés a támadás.

Mikor?
RTL Klub 21:55

Sherlock Holmes: Árnyjáték

 


A világ különböző részein különös halálesetek történnek. Csak a magándetektív Sherlock Holmes veszi észre az összefüggést az események között. Hamarosan kiderül, hogy egy zseniális, ám gátlástalan gonosztevő, James Moriarty professzor áll az ügy háttérben. Miközben Watson doktor az esküvőjére készül, Holmest egyre váratlanabb helyzetbe sodorja a nyomozása. Az ügybe nemcsak a doktort, de a saját bátyját, Mycroftot, valamint a gyönyörű, de veszélyes jósnőt, Simzát (Noomi Rapace) is magával rántja. Fél Európán keresztül üldözik Moriarty professzort, ám úgy tűnik, ő mindig egy lépéssel előrébb jár.

Mikor?
Cool 18:40

A sötét lovag - Felemelkedés

 


Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés várossá vált. De csak átmenetileg. A városban feltűnik egy macskajelmezes betörő, és megérkezik Bane is, a gátlástalan bűnöző. Bruce Wayne féltve őrzött magánya véget ér, amikor Bane katonai bázissá változtatja a várost.

Mikor?
Film+ 20:45

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#kalandfilm#akció#szuperhősfilm#képregény#vígjáték#guy ritchie#tom hardy#robert downey jr#red#john malkovich

Címlapról ajánljuk