CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (10. 28.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 28. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Az árnyékember

Amikor a CIA. néhány renegát ügynöke egy vegyi fegyvert próbál kicsempészni Amerikából, az exügynök Jack Fostert használják hordozónak. Az akkor még mit sem sejtő Jack Európába utazik, ahol egy titokzatos ügynök elrabolja a vele tartó lányát. Gyermeke kiszabadítása érdekében Jacknek át kell verekednie magát egy nemzetközi kémszervezet veszélyekkel teli világán, ahol minden sarokban ellenség leselkedik, és a barátokra sem számíthat többé.

Mikor?
Film+ 19:00

A becsület lovagjai

 


Egy rejtélyes harcos szövetkezik egy bukott kínai császár lányával is fiával, hogy együtt győzzék le azok kegyetlen bátyját, aki a holtan akarja őket látni.

Mikor?
Film+ 21:00

New York bandái

1860-as évek, Manhattan. A történet szereplőinek otthona az Öt Pont, Amerika egyik legszegényebb környéke, ahol folyton rivális bandák vívtak háborút az utcák feletti hatalomért. Amsterdam Vallon tizenöt év javítóintézet után szabadul, s azonnal visszatér az Öt Ponthoz, hogy bosszút álljon apja gyilkosán, a Hentesen. A bandavezér hatalma azóta csak nőtt, s most még nagyobb kegyetlenséggel harcol az új ír bevándorlók ellen. A tizenöt évvel korábbi, döntő győzelmet, amikor Amsterdam apja is meghalt, minden évben megünnepli. A fiú erre a napra vár, hogy méltó bosszút álljon apjáért.

Mikor?
Film+ 22:55

#CinemaKlub#ajánlók#Filmek#akció#steven seagal#kalandfilm#nicholas cage#dráma#leonardo dicaprio

Címlapról ajánljuk