CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (10. 23.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 23. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Last Vegas

Billy sok évi agglegény élet után házasodni készül. Paddy, Archie és Sam megdöbbennek nyugdíjas cimborájuk váratlan döntésén. A hatvanon túli csapat Las Vegas felé veszi az irányt, hogy egy világra szóló partival búcsúztassák el Billyt eddigi csajozós életétől. Hamarosan azonban rá kell jönniük, hogy a Bűn Városa kissé megváltozott a hatvanas évek óta és keményen be kell hozniuk a lemaradást a bulizások, a szerencsejáték, a bombázó nők és az alkoholos mámor területén.

Mikor?
RTL Klub 20:45

Legenda vagyok

Robert Neville a Földön az egyetlen emberi túlélő, akit nem fertőzött meg a gyilkos vírus. Mára ő New York utolsó lakója, s talán az egész világon nincs már rajta kívül ember. A pusztító járvány következtében azonban új faj jött létre. A mutánsok figyelik minden mozdulatát, éjjel-nappal vadásznak rá. Neville menekülés közben saját vérének felhasználásával próbálja előállítani a járvány ellenszerét. Sikerén az emberiség jövője múlik.

Mikor?
RTL Klub 22:00

Másnaposok szerencséje

Meghan, a csinos és munkamániás tévériporter egy átmulatott, eszelős éjszaka után Los Angeles lepukkant külvárosi negyedében találja magát telefon, személyi, autó és pénz nélkül. Mindössze pár órája van arra, hogy eljusson karrierje legfontosabb meghallgatására. Méghozzá úgy, hogy nem keveredik botrányba. Ez azonban rendkívül nehéz lesz, ugyanis kanári sárga partirucija hatalmas feltűnést kelt a züllött városrészben. Hamarosan a rendőrség is felfigyel rá, és üldözőbe veszi.

Mikor?
RTLII 23:30

Utazás a rejtélyes szigetre

 


Az ifjú Sean Anderson vészjelzéseket kap vállalkozó kedvű nagyapjától, Alexandertől egy titokzatos szigetről. Az egyetlen baj csak az, hogy a térkép szerint az a sziget nem létezik. Sean azonnal útnak indul mostohaapja, Hank minden tiltakozása ellenére, aki végül kénytelen Seannal tartani. A hihetetlen kalandba belekeveredik a világ legrozogább gépével rendelkező pilóta, Gabato és szemrevaló lánya, Kailani is.

Mikor?
Cool 19:00

Arctalan ellenség

Thomas Egan drónpilótaként napi tizenkét órában a tálibok ellen harcol Irakban. A számítógépes harci bevetések után hazatér családjához, gyermekeihez és feleségéhez. Egy megbízatása során azonban felteszi a kérdést magának. Mennyiben különbözik ő a gyilkos terroristáktól ebben a szakadatlannak tűnő háborúban?

Mikor?
Film+ 23:15

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#last vegas#michael douglas#arctalan ellenség#ethan hawke#vígjáték#akció#utazás a rejtélyes szigetre#kalandfilm#dwayne "the rock" johnson#romantika#legenda vagyok#will smith

Címlapról ajánljuk