CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (09. 04.)

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 4. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Lecsó

Remy, a patkány kölyökkora óta rajong a legendás Gusteau főzőműsoráért, és arról álmodik, hogy felnőve majd séfként dolgozhat az egyik párizsi étteremben. A gyakorlat azonban mást mond. Remy a saját bőrén tapasztalja meg, milyen veszélyt jelent egy magafajtának, ha felfedezik a konyhában. Amikor úgy tűnik, hogy álma végképp szertefoszlik, megismerkedik Linguinivel, az étterem szégyenlős, kirúgás szélén álló mosogató fiújával, s együtt megfőzik minden idők legfinomabb levesét.

Mikor?
RTL Klub 18:50

Szupercella

A legendás Ray Breslin a börtönök biztonságát teszteli, és eddig mindig sikerrel járt. A szervezet nagy összegű megbízást kap a CIA-től. Ezúttal az ultrabiztonságos, Sírkő nevű szuperbörtön rendszerét kell tesztelni azzal a feltétellel, hogy semmilyen külső segítségre nem számíthat. Breslin vállalja, ám életében először szembesül a feladat reménytelenségével. A börtönben összebarátkozik Rottmayerrel, és meggyőzi, hogy vegyen részt merész tervének kivitelezésben. A nagy szökéshez azonban szükségük van Dr. Kyrie (Sam Neill) segítségére is.

Mikor?
RTL Klub 21:00

Tolvajtempó

 


Minden szakmának megvannak a maga sztárjai: ha autótolvajra van szükség, Memphisnél nincs jobb. Gyors, pontos, megbízható és nem ismer lehetetlent. Ám ezúttal ő sem hisz benne, hogy sikerülhet. Ötven jól őrzött luxusautót kell egy éjszaka alatt elkötnie és biztos helyre vezetnie. Azonnal nemet mondana, ha nem a maffia volna a megbízója, és a tét nem az öccse élete lenne. Hamarosan összeáll a csapat és turbósebességgel felpörögnek az események, miközben üldözések, cselek, hazugságok, árulások és karambolok követik egymást szédült tempóban.

Mikor?
Cool 18:45

#CinemaKlub#ajánlók#Filmek#animáció#akció#szupercella#sylvester stallone#tolvajtempó#angelina jolie#nicholas cage

Címlapról ajánljuk