CinemaKlub

Ti kire cserélnétek le Tom Hanks-t?

rtl.hurtl.hu

2016. június 7. 11:29

Senkire, ugye? Mi is így vagyunk vele, úgyhogy picit meghökkentünk, amikor nemrég kiderült, hogy a Daryl Hannah és Hanks főszereplésével készült Csobbanás történetét újra feldolgoznák.

Időről-időre belefutunk, hogy egy-egy régi klasszikust ismét elővesznek és a megporosodott sztorikat felfrissítve, és megfejelve pár újonnan felkapott színésszel újra nagyvászonra viszik. Most is ez a helyzet, hiszen a ’84-es sellős szerelmes történetet akarják eladni a tömegeknek.

A legtöbben azzal magyarázzák ezt – a lassan általánossá váló – jelenséget, hogy a mai mozinézőknek hiába adnak a stúdiók új, kreatív és igazán szórakoztató filmeket, egyszerűen nem vonzza be őket. Ami manapság giga összegeket képes produkálni a kasszáknál, minimum egy szuperhőst és végeláthatatlan effekt-huszárkodást vonultat fel. Amúgy meg maximum véletlenül tévednek be az emberek egy-egy kisebb költségvetésű, de annál jobb alkotásra.


Brian Grazer, aki már a ’80-as évek Csobbanását is segítette a munkájával, ismét benne lesz a buliban. És éppen ő volt az, aki pár infót elcsepegtetett a készülő romkomról:

„Most éppen a Csobbanáson dolgozom, de többet nem árulhatok el. Egy bizonyos karakter szemszögéből vesszük majd fel az egészet… És már szereztünk is egy filmsztárt, de neki még nem mondhatom el a nevét.” – nyilatkozta.

Amikor tovább faggatták a témáról, annyit elárult, hogy egészen a kezdetekig nyúlnak vissza, a Wet című filmig, amelyben a történetet a sellő nézőpontjából ismerhetjük meg, ráadásul egy kis csavarral.


Még nagy a talány, de úgy tűnik, hogy hamarosan sellő-túladagolástól fogunk szédelegni, mivel a Disney és az Universal is a saját Kis hableány filmjeiken dolgoznak, és ezek mellé kapjuk még meg a Csobbanást.

Mi már most félünk az új korszaktól. A vámpírok, a poszt-apokaliptikus tini akciók és a szuperhős-filmek után a sellőzés lesz az új kattanás?

Forrás: The Playlist
Képek: Tumblr

#CinemaKlub#tom hanks#csobbanás#remake#feldolgozás

Címlapról ajánljuk