CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Kedd (05. 31.)

rtl.hurtl.hu

2016. május 31. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A titkok könyvtára 2. - A visszatérés Salamon kincséhez

 


Egy nap Flynn ősi egyiptomi tekercs birtokába jut, amin titokzatos jelkép van, ám amikor hazatér, megtámadják, majd a rablók a kinccsel együtt elmenekülnek. A támadás okát kutatva Flynn és Judson a jelkép eredetét próbálja kideríteni, és hamar rájönnek, hogy az Salamon király pecsétje volt. A legenda szerint egykor egy labirintusban helyezték el az ókori uralkodók legféltettebb kincseit, és ott rejtették el Salamon kulcsát is, amelynek a tulajdonosa az alvilág ura lehet. Flynn és társai egy újabb, minden eddiginél kalandosabb, veszélyekkel teli utazásra indulnak Salamon kincséhez.

Mikor?
Film+ 19:00

A titánok haragja

 


Tíz éve, hogy Perszeusz, a félisten egyszerű halászként éli az életét fiával. Ám a titánok elérkezettnek látják az időt, hogy újra magukhoz ragadják a hatalmat. Hádész és Arész összefognak bátyjuk, Zeusz ellen, és segítenek kiszabadulni bebörtönzött apjuknak, Kronosznak, aki a titánok élén a Föld leigázására készül. Az egyetlen, aki szembeszállhat velük, Perszeusz, aki szövetségeseket is talál Androméda, a harcos királynő, és Agenor személyében.

Mikor?
Film+ 20:55

Nincs kegyelem

 


Eddie Jillette rendőrtársa gyilkosát keresi. Nyomozása során felfigyel a gyönyörű Michelre, az egyetlen szemtanúra, aki rács mögé juttathatja a tettest. New Orleansig követi, ahol megtudja, hogy a nő egy alvilági figura barátnője. Letartóztatja a lányt, magához bilincseli, majd egy szerencsétlen véletlen folytán elveszti a bilincs kulcsát. Egymáshoz kötve kénytelenek menekülni a rosszfiúk elől, és a rendőr csak útközben döbben rá, hogy a szépség is csupán áldozat, akit szó szerint eladtak annak a szörnyetegnek, aki most minden emberével őket üldözi.

Mikor?
Film+ 22:40

#CinemaKlub#ajánló#Filmek#thriller#kalandfilm#akció#Noah Wyle#a titánok haragja#sam worthington#rosamund pike#liam neeson#ralph fiennes#richard gere#kim basinger

Címlapról ajánljuk